Styreleder i HamKam, Morten Kristiansen la fram de røde tallene på et uvanlig godt besøkt årsmøte på Briskeby i kveld.

- I sommer signaliserte vi at vi så for oss en inntektssvikt på rundt tre millioner kroner. Da gjorde vi en del kostnadsreduserende tiltak, slik at vi slapp å melde oppbud. På bakgrunn av de tiltakene vi gjorde og de pengene våre gode HamKam venner tilførte klubben, er årsresultatet i tråd med våre prognoser i sommer, sier Kristiansen.

Nøkternt budsjett

HamKam har per 31.12.2014 en negativ egenkapital på 1.356.482 kroner.

Årsmøtet i HamKam fikk også presentert budsjettet for 2015, som forteller om et inntektsbudsjett på 7,8 millioner kroner. Det er naturlig nok vesentlig lavere enn budsjettet for 2014, som var på uoppnåelige 18,6 millioner kroner.

- Jeg tror budsjettet vårt for kommende sesongen samsvarer langt bedre med realitetene enn hva budsjettet for 2014 gjorde, sier Kristiansen.

Klubbens nye styre

Valgkomiteens forslag til nytt styre i HamKam ble enstemmig vedtatt.

Slik ser det nye styret ut:

Leder: Truls Norby Johansen (ny).

Nestleder: Rune Strand (ny).

Styremedlem: Stein Arne Ingelstad (ny).

Styremedlem: Audun Mathisen (gjenvalg).

Styremedlem: Ivar Kampenhøy (gjenvalg).

Styremedlem: Morten Kristiansen (ny)

1. varamedlem: Truls Haakonsen (ny).

2. varamedlem: Annikken Solbakken (ny).

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.