Kevin Knappen var fornøyd med gjennomføringen.

- Jeg er fornøyd med mye. Vi ser igjen mye av det vi jobber med på trening. Førsteomgang er solid. Vi bruker litt tid på å bryte igjennom, men så får vi tre raske scoringer, så førsteomgangen er god. Vi får brukt hele laget, så jeg er fornøyd.

Debutant Kevin Beugre ble spilt fint igjennom etter cirka 20 minutter, og sendte ballen kontant bak Sundets keeper. En drømmestart for den giftige spissen, som scoret 21 mål i 2. divisjon i fjor.

Fem minutter senere ble Ivar Sollie Rønning taklet inne i 16-meteren. Truls Jevne Hagen var veldig rutinert, og satte den kontant i mål. 2-0. 

Det stoppet ikke der for HamKam i første omgang. Sollie Rønning spilte nyervervelsen fra nettop Nybergsund, Juan Manuel Cordero gjennom alene med keeper, og gjorde ingen feil. 3-0 før det sto 30 minutter på Løten kunstgress.

Etter det roet tempoet seg noe, men både Beugre og Vaagan Moen hadde gode sjanser til å score. Kampen ebbet ut til pause med en solid tremålsledelse for HamKam. De grønne og hvite var meget gode og solide i første omgang, og slapp ikke til Nybergsund noe som helst de første 45 minuttene.

Den andre omgangen startet rolig, og det var ingen store sjanser de første 20 minuttene. Det eneste som fikk tilskuerne på Løten til å sperre opp øynene, var Markus Solbakken sitt langskudd som ble reddet av Sundet-keeperen.

Etter 75 minutter fikk Nybergsund tre store sjanser på rappen, men godt forsvarspill og godt spill av Lukasz Jarosinski i HamKam-målet avverget den muligheten.

En gledelig nyhet for HamKam-fans. Franck Semou kom inn på banen for første gang siden det alvorlige overfallet i fjor høst. Dansken fikk et kvarter på banen.

Marius Bratberg Lund, Valentin Blaka, Mikkel Gran Frankmo, Mathias Pedersen Aasand og Patrick Hjelmseth kom inn for HamKam i andre omgang. Hjelmseth er en prøvespiller som tidligere har spilt i Kristiansund.

Den andre omgangen var ikke mye å skrive om, og endte målløs. Dermed kunne Kevin Knappen notere seg en ny solid seier i oppkjørin til en nye sesong.

HamKam sin startoppstilling: (4-2-3-1)

Lukasz Jarosinski - Nicholas Mickelson, Francois Yabre, Ruben Alegre, Juan Manuel Cordero - Truls Jevne Hagen, Markus Solbakken - Petter Vaagan Moen, Ivar Sollie Rønning, Ole Erik Midtskogen - Kevin Beugre

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.