Styret i HamKam fotball avholdt fredag morgen styremøte. Etter dette møtet konkluderer klubben med at det fortsatt er stor usikkerhet knyttet til videre drift, da det fortsatt mangler betydelige beløp.

HA skrev i dag har HamKam ikke kommer til å begjære oppbud. Det tilbakeviser nå klubben. 

- Det fremstår i dagens HA som om klubben er reddet, men det er dessverre ikke tilfelle. Styrets medlemmer jobber dag og natt med å finne løsninger på klubbens utfordringer, men det er store beløp som skal kuttes.

– Vi er ikke i mål, sier styrets leder Morten Kristiansen. Selv om vi har fått på plass mange avtaler som i sum dreier seg om mye penger, kan vi ikke være sikre på at vi kommer i mål.

Peter slutter

I går ble det også enighet med Peter Sørensen om hans fratreden. Peter avslutter sitt kontraktsforhold med HamKam, og det uten at det koster klubben penger.

 – Vi har blitt enige med Peter om en avtale som er god for han og for klubben , sier Morten Kristiansen, og legger til at Peter ble finansiert av eksterne aktører, og har således ikke kostet HamKam fotball penger.

HamKam fotball understreker at opphør av samarbeidet ene og alene begrunnes med klubbens vanskelige situasjon. HamKam fotball presiserer at det har vært stor tilfredshet med Peter Sørensens innsats i en krevende situasjon med svært vanskelige betingelser for å skape gode resultater.

HamKam fotball hentet Peter Sørensen i et forsøk på å snu trenden. Skadesituasjonen, med 30-40 % av spillerne skadd og indisponert til enhver tid, har bidratt sterkt til å gjøre Peters jobb helt umulig.

- På vegne av HamKam fotball vil jeg beklage at den krevende situasjonen klubben er i, har medført Peter Sørensen og klubben har blitt enige å avslutte samarbeidet. Jeg vil uttrykke stor respekt og anerkjennelse for den velvilje Peter viser til å hjelpe klubben, sportslig og økonomisk, sier
styreleder Morten Kristiansen.

- Vi hadde håpet på langvarig samarbeid med Peter, men må beklage at klubbens situasjon gjør det umulig. Det må være et håp at vi kan gi Peter Sørensen et tilbud en gang i fremtiden med bedre rammer og forutsetninger.

Nytt styremøte i dag

Styret samles igjen senere i dag, hvor den endelige beslutningen skal tas om klubbens videre skjebne.

Tre timer før fristen, er det fortsatt betydelige beløp som må kuttes, samt at det gjenstår mye på inntektssiden.

Som et ytterligere bidrag i å kutte kostnader, ble spillerne i dag varslet om et kutt i lønningene på 30 %.

- Det er dessverre helt avgjørende at vi får kuttet kostnader i spillerlønningene også , sier styreleder Kristiansen.

- Vi har full forståelse for at dette ikke er hyggelig for den det angår, men for HamKam som klubb, har vi dessverre ikke noe valg hvis vi skal redde klubben fra oppbud.Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.