Kevin Knappen var bekymret for skaden som har hemmet spissen de siste ukene.

Heldigvis for treneren var ikke resultatene veldig ille.

– Han er heldigvis rett rundt hjørnet. Det var ikke så ille som jeg fryktet, sier treneren.

Sollie Rønning ble ikke drillet på fredagens trening, og HamKam-lege Håvard Strand utelukker at avdelingens toppscorer vil være involvert i oppgjøret mot Brumunddal.

– Ivar er nok uaktuell i helga, sier Strand, og legger til:

– Men skaden er ikke alvorlig, og han vil være tilbake igjen relativt kjapt.

Juanma Cordero sliter også med en vond ankel.

Dala-trener Fred Leo Nysæter tar ingenting for gitt før han ser laguttaket én time før avspark.

– Vi forbereder oss på alle scenarioer. Dersom avdelingens toppscorer ikke skulle rekke kampen så er det i hvert fall ingen ulempe for oss, sier han med et smi.

På torsdagens treningsøkt hadde Dala-treneren for første gang hele stallen med i en spillsekvens.

– Alle mann trener for fullt, men ikke alle er klare for å starte kampen. For vår del ser det bra ut, vi har mange mann å velge i, sier han.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.