Etter halvannen uke med ferie brukte HamKam kvelden til å komme opp i kamptempo før serien starter førstkommende lørdag mot Rødde.

Motstanderen, KFUM, er helt suveren i sin egen 2. divisjonsavdeling og har kun tapt en gang i seriespillet.

Mot HamKam fikk de derimot trøbbel.

Anført av en svært opplagt Fredrik Sjølstad var HamKam i lange perioder både direkte og farlige offensivt.

Kanoner

Den samme Sjølstad banket HamKam i føringen før pause, etter en suser fra 20 meter.

Hjemmelaget utliknet like etter, men da viste Adnan Haidar fram sin skuddfot. Nok en kanon sendte Kamma i fortjent 2-1-ledelse til pause.

Innbytterne avgjorde

Etter pause falt intensiteten og kvaliteten i kampen noe, men så satte Kent Bergersen inn sine yngste spillere, og i løpet av et kort minutt punkterte to innbyttere kampen.

Henrik Lehne Olsen satte ballen i mål alene med keeper etter fint forarbeid at Kristian Eriksen, før Mikkel Gran Frankmo helt på egenhånd tråklet seg gjennom hjemmeforsvaret og scoret sitt første mål for A-laget.

Fornøyd trener

- Kampen viste at vi har brukt de siste ukene godt. Spillerne er i godt slag og viste det i dag, sier en fornøyd Kent Bergersen.

HamKam-treneren likte spesielt godt at ungguttene som fikk sjansen tok skikkelig godt vare på den.

- Moro at de viser seg fram på en så fin måte, sier Bergersen som også likte keeperdebutanten Lars Jendal mellom stengene.

- Han er en keepertype jeg liker og som jeg har tro på i framtida, sier Bergersen om 16-åringen som var rolig og god gjennom hele kampen.

Sjølstad best

På et solid bortelag var Fredrik Sjølstad aller best, og var i egen klasse offensivt.

Defensivt var Kristoffer Hagen aller best.

KFUM - HamKam 1-4 (1-2)

Scoringer: 0-1 Fredrik Sjølstad, 1-2 Adnan Haidar, 1-3 Henrik Lehne Olsen, 1-4 Mikkel Gran Frankmo.

HamKams lag (3-5-2): Lars Jendal - Tobias Ødegård, Kristoffer Hagen, Osei Kwaku Oviasu - Truls Jevne Hagen, Adnan Haidar, Aziz Idris, Fredrik Sjølstad, John Anders Rise - Bajram Ajeti, Valentin Blaka.

Benyttede reserver: Dardan Rekhaj, Nicolas Mickelson, Kristian Eriksen, Mikkel Gran Frankmo, Henrik Lehne Olsen, Mathias Pedersen Aasand og Arman Nasiri.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.