HamKam slår Sandefjord klart 3-0. Dermed henger Briskeby-gutta med i kampen om opprykk.

Startet best
HamKam har startet helt klart best på Briskeby. Og etter flere gode sjanser klarer Azis Idris å gi HamKam en fortjent ledelse.
Etter 19 minutters spill lykkes Idris.
HamKam har hatt et bra trøkk på gjestene. Etter en corner leker ballen sin egen versjon av flipperspill og den havner hos Idris som pirker den over streken fra kort hold. 1-0 Kamma!

HamKam var det førende laget i første omgang. De hadde flere gode raid på venstrekanten, men dessverre var det for mange innlegg som enten var for dårlig eller ikke hadde riktig adresse.

Det til tross - HamKam er i føringen på et tynt besatt Briskeby. Bare 963 betalende tilskuere!

HamKam starter godt i andre omgang også.
Det er svært nær 2-0 etter 50 sekunder. Rise gjør en kjempejobb på venstresiden, vinner igjen ballen og slår inn foran mål. Der er Dahle i duell og får headet, men skaller ballen rett på Austbø.

Emil Sildnes og Tore Andreas Gundersen har kommet inn i andre omgang. De har erstattet  Fredrik Sjølstad og Anders Nedrebø.

Og så legger Ole Amund Sveen  på til 2-0 på et fantastisk brassespark.
Emil Dahle leker seg ved dødlinja og vipper ballen ut. For å sitere den legendariske Toten-radioen - je såg itte åkken det var, for det var mætt ta folk innafør sækstenmetærn, og ælle ville ha'n i mål. Det kan ha vært Sildnes som avslutter på volley, Austbø får opp en hånd, men Sveen brasser inn returen.

Vi fortsetter å sitere Toten: Det spelles sydlænsk på Briskeby. For et spill igjen. Gundersen og Sveen kombinerer vakkert. Sistnevnte setter opp Adebahr som henger ballen i garnet bak en hjelpeløs Austbø. 3-0!

Gundersen startet på benken
Tore Andreas Gundersen på benken, Asis Idriz blir viktig mot Sandefjord.

- Det er to lag som trenger poeng som nå gjør seg klare til kamp på Briskeby. Poeng er ekstra viktig for å henge med i kampen om kvalifiseringsspill eller i beste fall direkte opprykk, rapporterer Stein Erik Stormoen, HA-netts mann på Briskeby i kveld.

I HamKams tropp i kveld er disse på banen:

I mål: Lars Øvernes.

Bak: Truls Jevne Hagen, Edmir Asani, Oddbjørn Lie og John Anders Riise. Midten: Viktor Adebahr, Asis Idriz og Fredrik Sjølstad.

Foran: Emil Dahle, Ole Amund Sveen og Anders Emil Nedrebø.

- HamKam er et lag som har vært opp og ned hele sesongen. De leverte en brukbar, spillemessig forestilling i Bodø sist helg, til tross for tap. Asis Idriz er inne igjen på midten og blir viktig for HamKam. Han er stor og vinner mange viktige baller defensivt. Tore Andreas Gundersen er på benken. Han har hatt en variabel sesong og ikke greid å komme opp mot det han var i fjor med sine 16 målscoringer. Personlig skulle jeg ha sett han på banen, for HamKam-mannskapet kan virke litt tynt framover. Sandefjord spiller for øvrig uten sin beste midtstopper Yaw Aman Kwah. I denne kampen kunne han vært en bra spiller å ha i forhold til sin tyngde og duellstyrke, sier Stormoen.
- Dette er to lag som vil mye. sånn jeg ser det er det helt åpent, sier Stein Erik Stormoen.
 

Følg Stormoens livedekning fra Briskeby nå!
 

Se hva ekspertene mente etter kampen:

Se hva ekspertene mente i pausa:

Se hva ekspertene mente før kampen:

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.