• Emil Sildnes ut på båre med beinbrudd i kampen mot Hødd mandag.
    FOTO: TROND LILLEBO

Håvard Strand måtte i sving både før kampstart og i begge omgangene i serieåpningen på Briskeby mandag.

Det verste skadetilfellet oppsto da Emil Sildnes brakk beinet tidlig i kampen. Legen var blant dem som løp ut på banen:

- Jeg kom inn etter situasjonen. Han har tydelig beinbrudd,og det er ikke noe godt. Vi fikk stabilisert og spjelket, og Emil var ved sågodt mot som man kan være i en slik situasjon, sier Strand i HAtvs Corner-sending etter kampen.

I Corner (øverst i saken) vurderer han også skadene Lagerblom og Rise pådro seg. Lagerblom fikk aldri startet kampen.

BILDESERIE: Her ryker både beinet og sesongen for Sildnes

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.