Patrick Alfei Sæbø leies ut til Brumunddal.

Ottestad-gutten, som skrev A-lagskontrakt med HamKam i vinter og som har vist gode tendenser på trening, får nå muligheten til spille fast A-lagsfotball for Brumunddal.

Dala har jaktet en mulighet til å forsterke midtforsvaret sitt, og de nye utlånsreglene gjør det mulig for unge spillere å gå på utlån på dagen.

- Vi ser på dette som en mulighet til å gi Patrick førstelagsfotball i 3. divisjon. Samtidig er dette også en greie med tanke på samarbeidet med Brumunddal. Det er en god løsning for begge klubber, sier HamKams sportssjef Espen Olsen til HA-sporten.

Selv om unggutten har imponert både med tempo, duellstyrke og en god pasningsfot på trening i vinter på Børstad, er det fortsatt en lite stykke fram i midtstopperkøen på Briskeby. Lars Brotangen har jo også kommet inn og forsterket HamKam her nå, så derfor ser alle parter på dette som en god løsning nå.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.