Neste sesong gjøres Interkretsserien om. I år har det vært 14 lag i serien og ingen lag rykker ned. Fire lag rykker opp. De åtte beste lagene fra årets serie spiller mot hverandre kommende sesong, mens de ti andre lagene spiller i egen serie.

Det ble en meget spennende kamp. HamKam visste før kampen at både Skeid og Follo hadde vunnet sine kamper, noe som gjorde at HamKam måtte vinne sin kamp.

Det ble meget spennende og avgjørelsen kom åtte minutter før slutt.

Før det hadde Mikkel Frankmo vært alene med Lyns keeper to ganger, uten at det ble mål av det.

Simen Bolkan Nordli som har vært skadet de siste ukene var med i troppen. Han kom inn etter 81 minutter og scoret seiersmålet minuttet etter. Kneet hans var ikke helt bra og Simen gikk av fire minutter senere.

De fem minuttene Simen spilte, var nok til at HamKam kan glede seg til neste sesongs spill mot de beste lagene.

Best på HamKam var keeper Emil Holst. Han var tryggheten selv i hele kampen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.