• SKADET: Andreas Hollingen måtte forlate Høddvoll-gresset med skade da HamKam tapte 0-4. FOTO: Kai Kristiansen

Hødd - HamKam 4-0

Hødd hadde tapt to kamper på rad og sluppet inn hele åtte mål på de samme oppgjørene. Nedrykksspøkelset herjet og Ulsteinvik-laget var i skrekkelig form.

Det var før HamKam kom på besøk.

Mot det nykomponerte Hamar-laget hadde det blåkledde Høddvoll-vertskapet full kontroll fra første til siste fløytesignal. HamKam kom aldri i nærheten av noe som helst da Hødd vant 4-0.

- Et klart skritt tilbake

Svein Inge Haagenrud var fornøyd med mye selv om det ble tap mot Fredrikstad på torsdag. Etter 0-4-tapet på Høddvoll finner HamKam-sjefen færre lyspunkter.

- Dette var et klart skritt tilbake for laget. Vi klarer aldri å vinne ballen i gunstige posisjoner, forklarer Haagenrud.

Igjen irriterer treneren seg over skjebnesvangre personlige feil.

- Nok en gang gjør vi grove feil som gir baklengsmål, sier han.

 Fire baklengsmål

En frisparkperle åpnet Hødds etterlengtede målfest, og det var Eirik Ulland Andersen som elegant skrudde inn 1-0 etter et drøyt kvarter.

Etter sidebyttet i sommerlige Ulsteinvik brukte Steffen Moltu bare tre minutter på å stusse et langt innkast i høy bue over HamKam-keeper Emil Holst.

- På meg virker det som gutta gir opp etter 0-2, sier Holst til HA etter det store tapet.

Ti minutter senere plasserte nemlig Eirik Ulland Andersen inn nummer tre.

Råsterkt Sveen-raid

Fem minutter før full tid ble hjemmefansen servert dagens store høydepunkt. HamKam-kjenning Ole Amund Sveen mottok ballen ved egen 16-meter etter en sjelden HamKam-corner, før han resolutt la på sprang. Isoken Goubadia bommet stygt med en sklitakling, Prince Mambouana klarte aldri å matche Sveens tempo, og etter et ellevilt 90-metersraid trillet Sveen inn 4-0.

Sympatiske Sveen feiret den spektakulære scoringen svært behersket.

Molde-leiesoldat Andreas Hollingen og danske Mustafa Hassan måtte begge halte av gresset da HamKam tapte 0-4. Neste søndag gjester serieleder Sandefjord Briskeby.

HamKams lag (4-2-3-1): Emil Holst - Isoken Goubadia, Prince Mambouana, Håkon Aalmen, Niklas Wenderyd - Andreas Hollingen (Torgeir Strand Osmo fra 68.), Jørn-André Lygre Jacobsen - Kristian Eriksen, Fredrik Sjølstad, Mustafa Hassan (Sebastian Stenquist fra 38.) - Ørjan Børmark-By.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.