• GJEST: Leif Nordli, Ottestad-treneren og tidligere HamKam-spiller, er gjest i dagens Corner.

HamKam-spiller John Anders Rise er gjest. Han forteller om hvordan spillergruppa takler motgangen, og snakker om forandringene etter at Peter Sørensen tok over som trener. 

- Det er mange som har meningen om oss om dagen. Vi i spillergruppa prøver å styre unna avisenes børser og sosiale medier, men helt lett er det jo ikke. Mange vil prate med oss, og mange har meninger om hvorfor vi ikke vinner kamper og ligger nederst på tabellen, sier John Anders Rise til Corner.

- Vi holder motet oppe, og Peter Sørensen har kommet inn med en flott entusiasme. Nå håper vi på tre poeng mot Bærum på søndag, sier Rise.

HA-sporten fotballekspert, Kai Kristiansen, kommer med sine betraktninger rundt utfordringene på Briskeby. Han er helt klar:

- HamKam skriker etter en seier! Men da må de score mål, og ikke slippe inn så mange, sier han.

- HamKam har statistikken mot seg hittil i sesongen. De har vist at de trenger 13,3 målsjanser for å score mål mens motstanderne trenger 3,3 sjanser. Da er det klart de er i kjempetrøbbel. De er rett og slett ikke effektive nok. Derfor ligger de også desidert på bånn på tabellen, sier blant annet HA-sportens fotballekspert.   

Det er også et intervju med Chris Twiddy, som er treneren til landslagsuttatte Sebastian Pedersen.

Ottestad-trener Leif Nordli er også gjest. Ottestad-gutta topper Bondeligaen etter fem strake trepoengere.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.