Tekle scoret HamKams tredje mål mot Nybergsund da grønnbuksene vant 4-1 på Børstad 2. påskedag. I tillegg til målet viste Tekle såpass at HamKam-treneren Kent Bergersen mener han vil kunne tilføre laget både dybde i spillerstallen og spisskompetanse.

Tekle har lenge blitt sett på som et målscorertalent. I hvert fall på nivå tre. Der har han levert varene. Blant annet scoret han 13 mål for Grorud i fjor. 

Han ble hentet til Bærum i 2013-sesongen, og også der startet han bra, men skader gjorde at han til slutt vendte tilbake til Grorud hvor han fant tilbake scoringsformen. I 2012-sesongen scoret han 17 mål i 2. divisjon for Grorud.

Tekle har ellers vokst opp med fotball i Vålerenga og Lyn i sine yngre dager. Han har brukbart fart og et bra touch som han rakk å vise fram på Børstad mot Nybergsund.

- Han er en spennende spiller. Kent Bergersen har sett han i flere år på dette nivået og mener han kan gjøre en god jobb for HamKam. Vi er glade for at har klart å sy sammen et opplegg som han synes er spennende. Vi signerer han på amatørkontrakt fram til sommeren. Og så får han proffkontrakt fra neste overgangsvindu, forteller HamKams styremedlem og leder av klubbens sportsutvalg, Stein Arne Ingelstad.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.