– Vi har nå oppnådd kontakt med Semou pr. mail. Fra nå er det en personalsak. Dette blir noe vi må ordne opp i sammen med Franck, sier HamKam-trener Kevin Knappen.

Kan du bekrefte til alle som lurer om det er bra med Franck Semou?

– Ja, det er det.

– Har du noen formening om når han kan komme til Hamar?

– Det vil kunne skje ganske raskt. Han skal ringe meg nå etterpå, sa HamKam-trener Kevin Knappen mandag ettermiddag.

Kommer snart tilbake

- Vi har nå oppnådd kontakt med Semou pr. mail. Fra nå er det en personalsak. Dette blir noe vi må ordne opp i sammen med Franck, sier Knappen til HA-sporten.

- Men kan du bekrefte til alle som lurer om det er bra med Franck Semou?

 Ja, det er det.

- Har du noen formening om når han kan komme til Hamar?

- Det vil kunne skje ganske raskt. Han skal ringe meg nå etterpå, sier HamKam-trener Kevin Knappen.

Lettet lagkamerat

Ole Erik Midtskogen er en av spillerne i HamKam som har hatt tettest kontakt med Semou. Etter treningen tirsdag, mens dansken fremdeles var savnet, uttrykte han sin bekymring for kameraten.

- Han er en god venn og en lagkamerat. Jeg blir bekymret og litt nervøs da man ikke får noe svar, sa Midtskogen rett etter treningsøkten.

Tynsetingen var derfor ekstra glad da beskjeden om at Semou hadde tatt kontakt  kom seinere på ettermiddagen.

- Det var deilig å få beskjed om at alt ordner seg og at han snart er tilbake. Da slipper man å tenke mer på det, sier han.

Mystisk og merkelig

Etter at Semou nå tok kontakt med klubben, er det flere som puster lettet ut på Briskeby. For det er på det rene at både lagkamerater og støtteapparat for øvrig var bekymret da kapteinen uteble fra trening både mandag og tirsdag.

I tillegg var det flere merkelige omstendigheter rundt fraværet til Semou. Blant annet var plutselig Facebook-profilen hans slettet, og da man ringte telefonnummeret hans var beskjeden at det ikke var i bruk lenger.

HamKam-trener Kevin Knappen var imidlertid overbevist om at Semou befant seg i København. Og han var innstilt på å trappe opp letingen etter lagkapteinen.

Nå har altså Semou selv tatt kontakt med klubben på mail, og da blir heller spørsmålet hvorfor han ikke har kommet tilbake til Hamar til avtalt tid. Og hvordan er det med han? Et annet spørsmål er selvsagt hvordan den fysiske tilstanden hans er?

Semou ble skadet i sluttminuttene mot Nybergsund i den siste kampen før ferien. Nå blir det også et spørsmål om han er aktuell til hjemmekampen mot Vålerenga 2 på Briskeby lørdag? Og HamKam ønsker å bruke en spiller som ikke kom tilbake til avtalt tid.

Hele saken blir ekstra spesiell med tanke på at Semou er lagets kaptein.

Tøff periode

I det hele tatt har det vært en vanskelig periode for Semou siden han ble brutalt overfalt like ved Briskeby i fjor høst. Han ble slått i hodet med hammer og fikk brudd i kraniet.

Polititet pågrep etter hvert to personer som ble ført for retten og dømt for overfallet. 25-åringen fra Danmark som ble dømt til 3 års fengsel for overfallet, anket dommen.

Det er på det rene at hele rettssaken i Hamar ble en belastning for HamKam-kapteinen.

Det gledelige i saken var at Semou ble frisk igjen. Så frisk at han også ble erklært spilleklar igjen. Han fikk også kapteinsbindet av Kevin Knappen. Det har likevel blitt en vanskelig sesong for Semou som ikke har klart å spille opp på det nivået mange kanskje hadde ventet av ham.

Nå vil tiden vise om Semou finner formen og om han har en god forklaring på hvorfor han ikke møtte opp igjen til avtalt tid.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00