Vi sender fotballmagasinet Corner live fra kl.17.50 med gjester i studio, vi har ekspertkommentarer i pausen og etter kampen.

  • Følg også kampen i tekstdokumentet nederst i denne saken.

 

Etter en vond periode fikk HamKam ny vind i seilene på Nadderud, da hjemmefavoritt Stabæk ble utklasset 5-1 sist helg.

Søndag vil HamKam-kaptein Oddbjørn Lie opprettholde flyten, mot broren Andreas Lie og hans Hødd. På tribunen i kveld sitter hele familien og følger brødreduellen på Briskeby.

- Vi tapte sist vi møtte dem, så vi har litt å revansjere. Jeg håper på en god kamp, der vi stikker av med tre poeng, forteller midtstopperen.

 

Da lagene møttes i blest og ruskevær på Høddvoll i april, stakk Hødd-keeper Andreas Lie av med seieren i søskenduellen. Denne gangen blir det familiefest på en plettfri Briskeby-matte, når også brødreparets foreldre tar turen til Hamar.

- De håper vel på 0-0, men vi får se om vi klarer å slå dem allikevel, smiler Lie. 

HamKam har vanligvis et godt tak på Hødd på Briskeby: Sju seirer av 12 mulige. De samme tallene kan Hødd skilte med mot Kamma på Høddvoll.

FAKTA:

HamKam - Hødd på Briskeby: 7-3-2.

Totalt HamKam - Hødd: 10-5-9.
HamKam hjemme i år: 4-3-1.
Hødd borte i år: 4-3-2.
Dommer: Kristoffer Hagenes.
Skader: Kristoffer Hagen, Vegar Bjerke, Sigurd Bølla.
Forlater HamKam: ErikTønne til Sandnes Ulf.
Sannsynlig lagoppstilling: Lars Øvernes - Truls Jevne Hagen, Edmir Asani (Håkon Aalmen), Oddbjørn Lie, John A. Rise - Fredrik Sjølstad, Aziz Idris, Anders Nedrebø, Tore Andreas Gundersen, Emil Dahle - Daniel Bekkevold.
Norsk Tippings odds: 1,75 - 3,45 - 3,65.
Serierunden: Bodø/Glimt - Bryne (i dag), Strømmen - Stabæk, Ranheim - Kongsvinger, HamKam - Hødd, Ull/Kisa - Follo, Kristiansund - Mjøndalen, Fredrikstad - Vard (mandag).

 

Følg HamKam - Hødd direkte her

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.