Hamar
Det begynner å bli noen år siden HamKam deltok i junioreliteturneringen i Hamar, men trener Chris Twiddy har et håp om at klubben skal greie å kvalifisere seg igjen om ett år eller to.
- Siden vi ikke stilte juniorlag i fjor kunne vi ikke delta i junior-NM eller i kvalifiseringen til Jet-turneringen, sier Chris Twiddy.
- De neste to årene har vi som mål å rykke opp i interkretsserien igjen, og vi håper å kunne ha et juniorlag som skal greie å kvalifisere seg til Jet-turneringen om ett år eller to med et lag som i dag består av flere lovende smågutt- og guttespillere, sier Twiddy, som skal følge årets turnering på nært hold fra første dag søndag.
- Jeg har også oppfordret spillerne mine til å dra og se årets turnering. Det er mye god læring i å se hvordan de spiller, sier han.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.