HamKam - Florø 2-0

Kamma vant meget fortjent over Florø. I de første 45 minuttene produserte ikke bortelaget en eneste målsjanse. Ikke for at de var svake forover på banen, men HamKam spilte glitrende defensivt.

Orri Sigurdur Omarsson som er på utlån fra Sarpsborg 08, spilte meget bra som midtstopper sammen med Jacob Egeris. Omarsson ble HamKam-spiller bare fire timer før kampen.

Trener Kevin Knappen var strålende fornøyd med underskriften til Omarsson.

- Orri spilte meget godt. Der har vi fått en klassespiller. Veldig lovende at han er så god, uten å kjenne en eneste medspiller. Hele den bakre fireren spilte godt. Vi nektet Florø det aller meste, sier en fornøyd Knappen.

Det var flere som viste seg fram på en god måte i denne kampen. Johnny Buduson kom endelig i målprotokollen og det to ganger.

- Endelig løsnet det for meg. Det er godt å være ferdig med den første scoringen. At det ble to er jo ekstra deilig, sier Buduson.

I tillegg hadde han en stangskudd og en stor sjanse til.

Kantspiller Abubakar Aliyu Ibrahim viste også hvor viktig han kan bli. Tekniske finesser i trenge situasjoner, gjorde han til en av de beste.

Dette var en bra generalprøve for HamKam. Neste kamp er serieåpning borte mot Ull/Kisa.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.