HamKam tok fortjent ledelsen sju minutter før pause, men like før dommeren skulle blåse for pause, utliknet Nardo til 1-1.

Måltavla ble fri for forandringer i andre omgang, og nok en gang rotet HamKam bort en ledelse og to poeng.

- Resultatet er altfor dårlig. Nardo er et lag vi skal slå. Igjen greier vi ikke å vippe kampen til vår fordel, og da blir det uavgjort, da, slår en tydelig skuffet Fredrik Sjølstad fast i HATV-intervjuet øverst på siden.

Mange sjanser

HamKam spilte en god førsteomgang og presset i store perioder hele Nardo-laget langt inn på egen halvdel.

Etter 38 minutter kom også scoringen, da Rytis Leliuga utfordret innover fra venstre, kombinerte lekkert med Fredrik Sjølstad og satte inn 1-0.

Men festen ble, som den så ofte blir, kortvarig for de mange HamKam-supporterne på tribunen i Trondheim. Nardo-kaptein Magnus Aasarød overlistet Borger Thomas med et slapt skuddforsøk fra 20 meter like før sidebyttet.

HamKam produserte en rekke feite målsjanser i andre omgang, men Valentin Blaka og innbytter Henrik Lehne Olsen brente én etter én. Et hodestøt fra Blaka traff tverrliggeren tidlig i omgangen, mens Lehne Olsens avslutning like før slutt ble reddet av ryggen til en heldig Nardo-keeper Bence Steer.

Fredrik "Flo" Sjølstad

HamKams Fredrik Sjølstad var skuffet etter kampen, men slett ikke skuffende ute på kunstgresset. I Bajram Ajetis karantenefravær ble midtbanemotoren skjøvet opp på topp, og der var han en konstant trussel for Nardo-forsvaret.

I tillegg til å slå pasningen som ga 1-0, sto høsten 2014s HamKam-kaptein bak en rekke målsjanser. Den 187 centimeter høye 21-åringen ble konsekvent brukt som oppspilspunkt for Idris' og Hagens lange baller og terroriserte Nardo-stopperne i luftrommet.

Hør Sjølstads tanker om sin solide innsats som spiss i videointervjuet øverst på siden!

HamKams lag (3-5-2): Borger Thomas - Osei Oviasu, Kristoffer Hagen, John Anders Rise - Truls Jevne Hagen, Adnan Haidar, Aziz Idris, Mikkel Gran Frankmo, Rytis Leliuga - Fredrik Sjølstad, Valentin Blaka.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.