HAMAR:  – Jeg har som prinsipp at jeg aldri spiller mot HamKam, men det var flere av de andre som var i Valdres som gjorde det. Vi fant vel ut at HamKam-supportere dro inn 46.000 til sammen på den kampen, sier leder for Briskebybanden, Uno Solberg.
 
Han velger å le av episoden, selv om det nok illustrerer at heller ikke HamKam-supporterne har full tro på laget.
 
– Er det bra at supportere spiller mot sitt eget lag?
 
– Det er nok vanligere å spille for sitt eget lag, men her dreide det seg om en kamp hvor det ble servert veldig høy odds.(Ti i odds på det meste) og slikt sett var dette objektivt sett et bra spill. Forklaringen ligger nok i at mange av våre supportere er generelt sett veldig interessert i fotball og spiller en del på nettet og at de objektivt sett syntes oddsen var altfor høy. Men jeg må understreke at de samme supporterne som vant penger også var forbannet på veg hjem da vi var ute av cupen.
 
Solberg forteller at HamKam-supporterne vant mellom 3.000 og 13.000 kroner hver. Han forteller også at Valdres-seier ble spilt i kombinasjon med andre kamper.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.