HamKam var best og vant fortjent 2–0 i treningskampen mot Brumunddal lørdag.

Det til tross for en del forfall, noe som gjorde Kamma-laget svært ungt.

Har overgangsplaner

Med Emil Holst (18), Lars Jendal (17), Nicholas Mickelson (16), Marius Bratberg Lund (18), Mats Brenden (17), Henrik Lehne Olsen (18), Mikkel Gran Frankmo (17), Simen Nordli (16) og Markus Solbakken (15) på banen i løpet av kampen, innrømmer Bergersen at stallen er i tynneste laget.

– Vi jobber fortsatt med å forsterke oss. Vi er veldig tynt besatt i den bakre fireren spesielt. Så lenge Aleksander (Woo Enger) og Syver (Karlsen) er uaktuelle, og blir det en stund framover, har vi bare Marius Bratberg Lund å sette inn, i tillegg til Mats Brenden som spilte i dag og som blir med oss framover, sier Bergersen, som derfor ser etter mulige forsterkninger.

– Vi jobber med å få inn en spiller i det bakre leddet, som kan bekle både midtstopper- og back-rollen, sier treneren og legger til:

– Samtidig jobber vi med å få inn en i midtbaneleddet.

Ny nøkkelspiller skadet

Men lørdagens kamp kan tvinge Bergersen til å se etter noe helt annet enn forsvars- og midtbanespillere.

Først reddet keeper Emil Holst Vegard Ruuds straffe etter 13 minutter. Deretter, bare minutter senere, ble han liggende etter en duell med samme Ruud. Målvakten spilte videre i et drøyt kvarter, men hadde ikke sjans til å fullføre matchen.

– Det ser jo ikke bra ut, sier Bergersen, som så målvakten halte kraftig etter kampslutt.

Nå må treneren i verste fall ut på keeperjakt.

– Vi er sårbare på keeperplassen. Der ser vi jo i dag. Hvis Emil må ut, må vi stå med en 17-åring. Dersom skaden til Emil viser seg å være langvarig, må vi foreta oss noe, sier Bergersen.

HamKams fysioterapeut Magnus Nilsen kunne ikke umiddelbart slå fast skadeomfanget. Men var positiv og håpte på det beste for ungguttens del.

– Han landet forkjært, rett på skinka. Trolig er det en ganske ufarlig blødning, sier Magnus Nilsen.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00