- Det er mange som mener noe om HamKam, og så har vi en lokalavis her som er flinke til å trykke når folk ligger nede. Det var ikke måte på hvor mange eksperter som skulle uttale seg om hvor dårlige HamKam var i perioden som var, forteller Olsen i podkasten, før han fortsetter:

- Det skal trykkes voldsomt negativt, og forventningene er skyhøye til Hamkam hvert år. Jeg har blitt litt ''halvprovosert'' av det, og vi er overhodet ikke fornøyd med å tape fire kamper på rad, men jeg er overrasket over at det er et så negativt fokus, spesielt fra lokalpressen som skal hjelpe, og støtte HamKam, forteller Olsen. 

kritikken påvirker gruppa

Sportssjefen selv er mer bekymret for hva spillerne får med seg av kritikken fra ulike hold.

LES OGSÅ: Simen Heister-Rosvolds Kammarkrøniken

- Spillerne leser dette og får med seg hva som skjer, og det hjelper ikke på selvtilliten når du leser negativt ladede saker om deg selv og klubben, det er mest det som bekymrer meg, sier Espen Olsen

- Synes du at kritikken fra HA har vært for streng på dere?

- Nei, den har vært fortjent når vi har vært dårlig, da fortjener vi selvsagt kritikk, men jeg synes vinklinga er voldsomt negativ, svarer Olsen.

- Hvordan da?

- I avisen i går for eksempel skal de i utgangspunktet lage en positiv sak om Markus Solbakken og Simen Bolkan Nordli som har vært ''outstanding'' i to kamper nå. Simen har produsert som bare det, mens Markus har styrt kampen.

Så er vinklinga at de intervjuer en ekspert (Joacim Jonsson) som forteller om alle andre som er bedre i andre klubber. Det blir veldig merkelig for meg at lokalavisa ikke dyrker fram Markus og Simen som to av de 5-6 største talentene i OBOS-ligaen, sier Olsen.

Hør resten av kritikken og mye mer i videoen i toppen av saken.

Podcasten er også tilgjengelig på iTunes og SoundCloud


Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00