Etter en vinter med kun en seier og varierende prestasjoner fikk HamKam det endelig til å stemme hjemme mot Nybergsund på Børstad. 4-1-seier gir et tydelig bilde på Kammas dominans.

HØYT TEMPO FØR PAUSE

Kampen åpnet i et et høyt tempo hvor det var Nybergsund som kom til kampens første mulighet, etter et drøyt kvarter. Noe som også var bortelagets eneste før pause. Men Emil Holst i HamKam-buret kunne puste lettet ut etter en svak avslutning fra gjestene.

- Det var et vanvittig høyt tempo i 1. omgang. Det var en god fotballkamp mellom to 2. divisjonslag, sier HamKam-trener Kent Bergersen.

Etter en jevn åpningshalvtime tok Kamma mer og mer tak i kampen, og man kunne se at grønnbuksene hadde noe på gang.

På overtid av førsteomgang fikk Marius Holt ballen på åtte meter. Spissen kjempet seg forbi Sundet-stopperen før han vrengte ballen i motsatt nettvegg.

- I første omgang har vi full kontroll. De har vel en farlighet, ellers skaper de ingenting, sier Holt.

TRE SCORINGER PÅ NI MINUTTER

Lagene gikk til pause på stillingen 1-0 til HamKam.

Etter hvilen gikk hjemmelaget rett i angrep og det tok ikke mange sekundene før Holt nok en gang dundret ballen i mål. Holts spissmakker, Jonas Tekle som er på prøvespill i HamKam, mottok ballen feilvendt på topp, la igjen til Holt som smalt til på direkten.

Daniel Rojas i Sundet-målet var ikke i nærheten av å redde, og det sto 2-0.

Etter 48 minutter smalt det igjen. Denne gangen fra Tekle som kriget inn 3-0-scoringen.

- Det er alltid godt å score, og jeg føler jeg fikk vist meg fram fra en god side i dag, selv om jeg har mer å gå på, sier Tekle som har spilt i en rekke Oslo-klubber i sin karriere.

Etter 55 minutter satte Holt kronen på verket med sin tredje scoring for dagen, med en utsøkt volley. 

- Det forsåvidt mine type mål. Det kommer ikke til å sitte sånn hver gang, men jeg håper vi får se mer av dette, sier Holt om sine mål.

- MYE BRA

Nybergsund reduserte ved Erik Brenden etter 63 minutter, men mer enn det hadde ikke Nybergsund å by på.

HamKam tok dermed sin andre seier i vinter. Det gjør nok godt snaue to uker før seriestart.

- Det er mye bra. Nybergsund gir oss bra kamp, spesielt i 1. omgang. Vi fortjente å lede til pause, og etter pause sa det bare pang. Marius fikk vist fram hva han kan, med fantastiske scoringer. Da fikk vi det som vi ville, sier Kent Bergersen etter kampen.

HamKam stilte med følgende lag (3-5-2): Emil Holst - Tobias Ødegård, Kristoffer Hagen (Syver Karlsen fra 61), Osei Oviasu - Truls Jevne Hagen, Fredrik Sjølstad (Mikkel Gran Frankmo fra 84), Aziz Idris, Adnan Haidar (Thiago Andrade fra 75), John Anders Rise (Kristian Eriksen fra 68) - Marius Holt (Christopher Mbamba fra 61), Jonas Tekle (Henrik Lehne Olsen fra 84).

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.