HamKam - Sandnes Ulf 0-0

HamKam, anført av en strålende Aron Dønnum og Abubakar Aliyu Ibrahim, skapte nok sjanser til å vinne stort, men ballen ville ikke forbi en strålende Arnold Origi i gjestenes bur. 

- Det er litt irriterende at vi har tatt med keeperen deres på treningsleir i vinter. Det fikk vi igjen for i dag, sier Kevin Knappen om målvakten som var med laget til Marbella i mars. 

Han var fornøyd med hvordan HamKam presset og kjørte kampen.

- Vi var best før hvilen, der vi skapte mange sjanser. Og jeg synes også vi var best etter hvilen. Vi fortjente å vinne, sier Knappen.

Aron Dønnum, som ble kåret til lagets beste spiller, hadde følgende å si om kampen.

- Det er irriterende at vi ikke klarer å vinne. Vi er ikke nok skjerpet foran målet, sier han. 

store sjanser 

Etter 15 minutter var HamKam fryktelig nære nettkjenning. HamKam rullet opp flott på venstresiden, og Simen Bolkan Nordli tok med seg ballen ned mot dødlinja, så opp og la inn. Aron Dønnum fikk ballen alene i feltet, men avslutningen hans ble elegant stoppet av av en lynrask Arnold Origi.

Minuttet senere var HamKam igjen på farten. Og denne gangen var sjansen deres enda større: Aron Dønnum tok imot en lang pasning på mesterlig vis, tok med seg ballen framover og slo inn på tvers fra hjørnet av 16-meteren. Ivar Sollie Rønning fikk ballen inne foran mål, og han hadde masse plass til å sette den. Likevel skjøt han rett på Arnold Origi. 

Sandens Ulfs største mulighet kom da Michel Danso dro seg fri fra Brotangen på venstresiden, dro seg inn og skjøt i steget. Kula gikk på utsiden av Jarosinskis høyre stolpe. Det skjedde etter 37 minutter. 

Da kampen var inne i sitt 42. spilleminutt, fikk Petter Vaagan Moen en stor sjanse til å score. Abu sendte Ari Mohr Johnson i pølsekiosken, så opp og fant Vaagan Moen på 16-meterstreken. Han forsøkte å skyte på direkten, men ballen skled av foten, slik at Origi og Sandens kunne puste lettet ut. 

Danso leverte en god prestasjon da han passerte Brotangen i det siste spilleminuttet, før han skjøt mot det nærmeste hjørnet. Igjen gikk ballen utenfor.

jevnere 

Etter 61 minutter hadde gjestene en bra mulighet da Vegard Aasen fikk gå opp upresset og heade kula. Ballen var på vei mot krysset, men Jarosinski fikk slått ballen ut til corner. 

Petter Lønstad hadde en kjempemulighet da han dro seg fri fra gjestenes stoppere, tråklet seg videre og skjøt hardt fra 14 meter. Skuddet gikk rett i brystkassa til Origi og ut. 

Ruben Alegre fikk en bra mulighet fra 14-15 meter på en en corner etter 86 minutter, men skuddet hans gikk over. 

HamKams lag (4-2-3-1): Lukasz Jarosinski - Lars Brotangen (Truls Jevne Hagen fra 62.), Ruben Alegre, Orri Sigurdur Omarsson, Morten Renå Olsen - Petter Vaagan Moen, Petter Lønstad Onsrud - Aron Dønnum, Ivar Sollie Rønning, Simen Bolkan Nordli - (Ole Erik Midtskogen fra 66.)

Benken: Marco Priis Jørgen, Truls Jevne Hagen, Ole Erik Midtskogen, Ådne Midtskogen, Sander Eng Strand, Johnny Per Buduson, Peder Nersveen. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.