Førsteomgangen på Sentralidrettsplassen var på ingen måte underholdende, men HamKam hadde god kontroll defensivt. 

Og selv om Elverum hadde ballen i store deler, var det Kamma som var giftigst.

Da Elverum presset noe ukritisk høyt på en løs ball, slo Ruben Alegre en lang ball opp. Elverum-forsvaret sov i timen, og Ivar Sollie Rønning rappet ballen, satte fart og skjøt hardt fra om lag 15 meter. Ballen gikk under høyrearmen til Fredrik Tervaniemi og inn ved stolperoten. 

I omgangens siste minutt hadde Kevin Beugre en kjempesjanse til å score da han kom alene, men den svenske målvakten fikk opp armen i tide og slo lærkula noen meter utenfor. 

Elverum-press

Jonas Enkerud dro av Alegre etter en corner tidlig i andreomgangen, men skuddforsøket hans gikk et stykke utenfor mål.

Elverum fortsatte å kjøre kampen, men uten å skape de aller største mulighetene - til tross for hardt press. 

Valentin Blaka, som kom inn for Kevin Beugre etter en drøy time, hadde en stor mulighet da han skjøt fra hjørnet av 16-meteren, men ballen gikk et stykke over mål.

Ruben Alegre kunne også lagt på til 2-0 da han headet utenfor på en god corner fra Truls Jevne Hagen.

Elmahdi Belchen skjøt himmelhøyt over da han fikk stå umarkert på bakre stolpe på en corner. 

Truls Jevne Hagen sendte en missil i tverrliggeren fra rundt 30 minutter da klokka hadde passert 90 minutter, men også det forsøket endte uten tellende resultat. 

HamKams lag (4-2-3-1): Lukasz Jarosinski - Nicholas Mickelson, Francois Yabré, Ruben Alegre, Juan Manuel Cordero - Franck Semou, Truls Jevne Hagen - Simen Bolkan Nordli, Ivar Sollie Rønning, Ole Erik Midtskogen - Kevin Beugre.

Hamar Arbeiderblad kommer tilbake med mer

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.