HA-sporten meldte tidligere denne uken at HamKams hjemmekamp mot Åsane lå an til å bli spilt som normalt, tross kollisjon med Storhamars CHL-oppgjør. Dette etter at Norges Fotballforbund påpekte at de aldri hadde mottatt noen henvendelse fra HamKam om flytting.

Kampen var opprinnelig satt opp søndag 2. september klokka 18.00, samtidig som Storhamar Hockey møter Djurgården i CC Amfi.

Nå har partene imidlertid kommet til enighet om at kampen likevel skal flyttes.

Spilles klokka 14

HamKam-Åsane framskyndes med fire timer og vil dermed bli spilt klokka 14.00 samme dag. Det betyr at sportsinteresserte Hedmarkinger slipper å måtte velge mellom søndagens to sportsbegivenheter.

HamKams daglige leder John Anders Rise er glad for at alt ordnet seg.

- Vi har fått tilbakemeldinger fra mange som synes det var synd at kampene kolliderte, og vi kan nå med glede meddele at vår kamp mot Åsane er flyttet, sier han.

-  Dette betyr at Hamarpublikummet nå kan få med seg begge deler. Det er veldig positivt i stedet for at vi skal spille på samme tidspunkt og konkurrere om tilskuere, legger han til.

- Positivt for alle parter

Rise ønsker ikke å kommentere hva som var årsaken til at forbundet ikke mottok HamKams første henvendelse, men fokuserer heller på at alt nå er i boks.

- Vi så at det var en kollisjon og har jobba med å få den flytta. Nå har vi fått det til og Åsane har vært veldig velvillige. Alt er også i orden med forbundet og Eurosport, og vi er happy med at vi fikk til en god løsning for alle parter. Så dette er bare positivt, sier han.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.