(Brattvåg - HamKam 2-3)

Vertene var best i de første 45 minuttene, mens HamKam kom sterkt tilbake etter hvilen.

- Vi skulle presse dem fra start, men da klarte vi det ikke. De fikk slå opp langt, og vi taklet det dårlig. Etter hvilen klarte vi å justere presset vårt, og vi fikk dem til å gå sure. De viste svak lagmoral, og det var en god seier for oss, sier Kevin Knappen.

prince-show

Brattvåg ledet fortjent 2-1 etter de første 45 minuttene.

HamKam fikk en drømmestart da tidligere Kamma-spiller Prince Mambouana la en for kort pasning tilbake til målvakt - som Ivar Sollie Rønning enkelt brøt. Spissen takket og bukket, og han satte enkelt inn sitt 17. mål for sesongen.

Bortelaget slet voldsomt på defensive dødballer i starten av sesongen, men de har blitt bedre og bedre utover i sesongen. I dag har det vært tilbake til gamle synder.

1-1-scoringen kom på et korridorfrispark fra venstresiden, som ble headet inn igjen fra høyresiden. Michael Karlsen headet ballen inn fra kloss hold.

Mambouana headet klokkerent i stolpen og ut etter 15 minutter - også det på dødball. 

2-1-scoringen kom da HamKam var i ubalanse, og Gabriel Persson la en god pasning inn bak Kamma-fireren. Lamine Nekrouf var på farten, og han vant en-mot-en-duellen med Emil Holst - som kom langt ut.

dag og natt

Hamar-guttene kom ut i hundre etter pause, og det tok ikke lang tid før de fikk nettsus.

Valentin Blaka fikk en vakker pasning fra Emil Dahle på 14-15 meter, og han chippet ballen vakkert og målvakten og i mål.

Så skulle Prince havne i fokus igjen, og denne gangen forærte han Sollie Rønning ballen inne i straffefeltet. Spissen takket for sin andre gavepakke, og han satte ballen ned til venstre for Thorsen. 3-2.

- Gutta snakket om at han var nonchalant med ballen, og jeg ville presse ham. Det funket bra, smiler Ivar Sollie Rønning. 

Knappen er fornøyd med spissen sin.

- Han er en gullsignering. Ivar er en fantastisk spiller, og han er et fantastisk menneske, skryter Knappen, før han vil gi laget sitt litt ros.

- Vi har spilt 15 kamper på rad uten tap nå. Vi er det beste høstlaget, og det er deilig. Folk snakker om at vi ikke står kampene ut, men det er bare tull. Vi har gitt bort to kamper på overtid, men ellers har vi tatt flere poeng i andreomgangene enn i første, forteller han.

HamKams lag (4-4-1-1): Emil Holst - Truls Jevne Hagen, Tobias Ødegård, Francois Yabrè (Marius Bratberg Lund fra 41.), John Anders Rise - Ole Erik Midtskogen, Kristoffer Hagen, Markus Solbakken (Saihou Jagne fra 84.), Emil Dahle - Ivar Sollie Rønning - Valentin Blaka (Nicolai Michaelsen fra 77.).

Benk: Truls Hovelstuen Blystad, Nicolai Michaelsen, Saihou Jagne, Marius Bratberg Lund.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00