HAMAR: 13 mann - halve stallen - manglet da Arne Erlandsen avsluttet fredagstreninga på Børstad.

John Anders Rise var siste navn på skadelista:

- Jeg spiller
- Skriv ikke at det er en mann til på skadelista. Det er ingen grunn til å overdramatisere. Jeg fikk en stempling på høyrefoten foran Viking-kampen, men tok smertestillende og spilte mot Viking uten altfor store smerter. Jeg kjente det på fredagstreningen og valgte å gå av. Men jeg spiller mot Lyn, slår John Anders Rise fast.

- Samme her, sier kaptein Markus Ringberg:
- Jeg plages av en overbelastet lyske og valgte å sykle og løpe maks i stedet for å trene på Børstad. Når kroppen sier fra, er det viktig å tenke seg om. Derfor valgte jeg Espern i stedet for fotballtrening i dag. Foran Lyn-kampen er det viktig at jeg varmer veldig godt opp.

- Tenker ikke skader
- Nå er snart halve stallen på skadelisten. Kan det bli for mye fokus på skadesituasjonen foran Lyn-kampen?

- Det tror jeg ikke. Mange skader er ikke noe nytt. Det har vært sånn de siste 14 dagene. Allerede foran Glimt-matchen var det mange skader, sier Ringberg, som gleder seg til å spille på skikkelig grasunderlag igjen.
Det er en stund siden sist.
- Jeg håper ingen defensive tanker sniker seg inn foran Lyn-kampen. Sjøl tror jeg at innstillingen vil være den aller beste. Vi må bare tørre å prøve og gjøre det på egen hånd, slik som mot Viking. Strukturen i laget var veldig bra søndag. Vi må opptre på samme måte mot Lyn, som er flinke til å rulle ball, understreker John Anders Rise.

Halve stallen manglet
Hele 13 mann - halve stallen - manglet da Arne Erlandsen avsluttet fredagsøkta på Børstad:

Svein Inge Haagensrud (keeper), Håkan Malmström, Knut Henry Haraldsen, Joachim Sørum, Tom Kristoffersen, Pål Strand, Steve Cooreman (forsvarsspillere), Vegar Bjerke, Marius Gullerud, John Anders Rise (midtbane), Oluwasegun Abiodun, Olivier Karekezi og Markus Ringberg (spisser).
Flesteparten av de skadde trente alternativt på Espern.
Haagenrud, Malmström, Haraldsen, Kristoffersen, Strand, Cooreman og Karekezi er definitivt uaktuelle til kampen mot Lyn.
Joachim Sørum, som tråkket over torsdag, håper å kunne trene i dag. Rise, Ringberg og Abiodun er nok også med i troppen til Oslo i morgen.
PS: Det er ikke bare HamKam som sliter med skader. Verken Per Ciljan Skjelbred, Roar Strand eller Vadim Demidov fullførte gårsdagens trening. Fra før har RBK Marek Sapara og Steffen Iversen på skadelista…
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.