- Jeg vil prøve noe nytt for å sette fart på karrieren igjen, samtidig som HamKam har gitt beskjed om at jeg ikke er av dem klubben ønsker å bygge laget rundt, sier Hagen som blant annet feirer sin egen bursdag på en ergometersykkel på et treningssenter i Hamar.

Om alt går som Kristoffer ønsker, vil han prøvespille for København-klubben B93 i løpet av november.

- Det er en klubb på nivå tre i Danmark. Jeg kunne sikkert siktet en divisjon høyere, men jeg leter etter en klubb hvor jeg får bra med spilletid, sier Hamar-gutten som har spilt i HamKam i hele 20 år. Eller sagt på en annen måte; det er en ekte HamKam-gutt som nå skal skifte beite.

- Kamma er klubben min og jeg håper de klarer å skaffe seg en tropp til neste sesong hvor alle spillerne er bedre enn meg, smiler 25-åringen som har spilt midtstopper hele denne sesongen.

Revansjesugen

Den svært trofaste klubbspilleren innrømmer at HamKams tøffe beskjed gjorde ham sugen på å virkelig bevise at han har masse ugjort på fotballbanen.

- Klart jeg blir motivert. Som alle skjønner er jeg ikke enig i vurderingen om at jeg ikke er god nok til å være mer enn i beste fall et tredjevalg som midtstopper, men jeg er verken sår eller bitter. Slik er fotball, sier Hagen til HA-sporten.

- Hvorfor vil du spille i Danmark?

- Kjæresten min skal studere psykologi i København, og derfor er det naturlig at jeg søker mot dansk fotball, forteller Hagen som legger til at han har sett etter ny klubb i lang tid.

Høyt på HA-børsen

- Dessverre slår jeg ikke pappa (Knut Hagen) i antall kamper for HamKam, men hjertet mitt vil alltid være grønt og hvitt, sier spilleren som håper å spille på favorittplassen sin i det som etterhvert blir hans nye klubb.

- Jeg trives best på midtbanen, men der har jeg ikke fått sjansen av Kent Bergersen denne sesongen, sier spilleren som på HA-børsen havnet på tredjeplass blant HamKam-spillerne.

Det var ikke godt nok til å få fortsette i moderklubben.

- Jeg har hatt en fin prat med Kristoffer hvor jeg ga beskjed om at Tobias Ødegård allerede er under kontrakt, mens vi ønsker å forlenge med unge Syver Karlsen. I tillegg vil jeg ha to voksne midtstoppere. Det kunne bli enten Kristoffer eller Osei Kwaku Oviasu, men kan også bli to utenfra, sier Kent Bergersen.

HamKam har treningsfri denne uka, før de møtes igjen over helgen.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00