I cupkampen onsdag startet HamKam uten Lukasz Jarosinski (lysketrøbbel), Simen Bolkan Nordli (langtidsskadd), Kevin Beugre (influensa), Petter Vaagan Moen (akillestrøbbel) og Juanma Cordero (karantene. I tillegg forsvant Truls Jevne Hagen etter ti minutter med ei kraftig lårhøne etter bare ti minutter.

Etter cuptapet: - Vi skal ta vare på unggutta

Et lite stykke ut i andre omgang kom Petter Vaagan Moen på banen og fullførte kampen uten problemer.

Trøbel for Rønning

Siden da har Ivar Sollie Rønning fått problemer med en tåskade. Han er satt på medikamenter, og HamKam krysser nå fingrene for at han rekker kampen mot Finnsnes.

Simen Bolkan Nordli og Juanma Cordero er de eneste som garantert ikke spiller bortekampen mot Finnsnes. De øvrige håper HamKam-trener Kevin Knappen at skal riste av seg plagene.

Det inkluderer Truls Jevne Hagen som fikk en tøff smell mot Nybergsund.

– Det blir stadig litt bedre, men hele låret ble knallhardt da jeg fikk smellen. Jeg fikk ikke bøyd beinet til slutt. Jeg har uansett veldig lyst til å melde meg klar igjen, sier Jevne Hagen som uansett blir med flyet som går nordover til Bardufoss lørdag morgen.

Kevin Knappen håper selvsagt at samtlige spillere blir klare igjen nå, for det var åpenbart at HamKam var svekket i cupkampen mot Sundet onsdag da de til slutt tapte etter straffesparkkonkurranse.

– Vi snakker tross alt om sju av våre beste spillere, sier Knappen.

Kontroll på Finnsnes

HamKam mener uansett de reiser godt forberedt til Finnsnes for å møte lage som imponerte med en sterk 2. plass i 2. divisjon i fjor.

– Rolf Høgmo har kartlagt dem godt. Vi mener vi har god oversikt over dem. Finnsnes har vært varierende i det siste, men de er et robust lag som spiller 3-5-2. De har mistet et par spillere fra i fjor, men de har fortsatt en solid mannskap, advarer Kevin Knappen.

HamKam på sin side har startet perfekt poengmessig med seks poeng på de to første kampene. Det er likevel bare andreomgangen mot Asker som har vært strålende.

HamKam har virket solide defensivt, men de leter fortsatt litt etter den optimale offensive oppskriften.

Vi så hva de kan etter pause mot Asker. Spørsmålet nå er om de kan finne igjen til det spillet og om de har ristet ut slagstoffene etter den lange kampen mot Sundet onsdag.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.