- Nå går jeg inn i en depresjon fram til neste kamp. Jeg er jævlig skuffa og forbanna, sier Marius Hagen etter 2-2 kampen mot Nybergsund. 

HamKam tok ledelsen allerede etter sju minutter, men på overtid av kampen utlignet Nybergsund, og det ble poengdeling. Hagen mener det er utilgivelig å slippe inn målet på slutten. 

- Vi visste første kamp kom til å bli tøff. Det kommer mange folk, og banden er flinke til å støtte oss gjennom hele kampen. Det er utilgivelig det som skjer på slutten, det skal ikke skje. Det er ikke noe annet å gjøre enn å legge seg paddeflat, og si unnskyld til alle som kom. Vi skal ikke spille uavgjort mot Nybergsund hjemme, sier Hagen. 

- kommet for å rykke opp

På utligningsmålet gikk HamKam-keeper Emil Holst ut i feltet for å plukke ballen etter et frispark, men glapp ballen, og Kaimar Saag kunne enkelt sette inn utligningen. Holst uttalte etter kampen at han skulle hatt frispark.

- Jeg føler vi har fullstendig kontroll. Så blir det et dumt frispark, og så er det en personlig feil. Neste gang kan det være noen andre som gjør det. Det er ikke så mye å få gjort med det, sier Hagen. 

Han viste tydelig at han var irritert etter kampen, og forklarer det på følgende vis: 

- Dette betyr veldig mye for meg. Jeg har kommet hit for å rykke opp, og jeg tar dette personlig. Jeg ga alt jeg hadde i dag, men når vi ikke vinner er ikke det bra nok, forteller han. 

- føles som et tap

HamKam var gode før pause, men Nybergsund tok over etter hvilen. Hagen gir bortelaget honnør for å ha tatt poeng.

- De har ett skudd på mål før pause, og det scorer de på. De har jobba veldig bra, og skal ha all honnør for jobben de gjør. Men jeg håper alle i HamKam går i seg selv og kjenner på hvor ille den følelsen her er, sier han. 

Selv om det altså ble ett poeng, er ikke det noen trøst for Hagen. 

- Det føles som vi har tapt, sier han. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.