- Nå går jeg inn i en depresjon fram til neste kamp. Jeg er jævlig skuffa og forbanna, sier Marius Hagen etter 2-2 kampen mot Nybergsund. 

HamKam tok ledelsen allerede etter sju minutter, men på overtid av kampen utlignet Nybergsund, og det ble poengdeling. Hagen mener det er utilgivelig å slippe inn målet på slutten. 

- Vi visste første kamp kom til å bli tøff. Det kommer mange folk, og banden er flinke til å støtte oss gjennom hele kampen. Det er utilgivelig det som skjer på slutten, det skal ikke skje. Det er ikke noe annet å gjøre enn å legge seg paddeflat, og si unnskyld til alle som kom. Vi skal ikke spille uavgjort mot Nybergsund hjemme, sier Hagen. 

- kommet for å rykke opp

På utligningsmålet gikk HamKam-keeper Emil Holst ut i feltet for å plukke ballen etter et frispark, men glapp ballen, og Kaimar Saag kunne enkelt sette inn utligningen. Holst uttalte etter kampen at han skulle hatt frispark.

- Jeg føler vi har fullstendig kontroll. Så blir det et dumt frispark, og så er det en personlig feil. Neste gang kan det være noen andre som gjør det. Det er ikke så mye å få gjort med det, sier Hagen. 

Han viste tydelig at han var irritert etter kampen, og forklarer det på følgende vis: 

- Dette betyr veldig mye for meg. Jeg har kommet hit for å rykke opp, og jeg tar dette personlig. Jeg ga alt jeg hadde i dag, men når vi ikke vinner er ikke det bra nok, forteller han. 

- føles som et tap

HamKam var gode før pause, men Nybergsund tok over etter hvilen. Hagen gir bortelaget honnør for å ha tatt poeng.

- De har ett skudd på mål før pause, og det scorer de på. De har jobba veldig bra, og skal ha all honnør for jobben de gjør. Men jeg håper alle i HamKam går i seg selv og kjenner på hvor ille den følelsen her er, sier han. 

Selv om det altså ble ett poeng, er ikke det noen trøst for Hagen. 

- Det føles som vi har tapt, sier han. 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00