• UT?: Rytis Leliuga kan forsvinne ut Briskeby-portene i sommer.
  • INN?: Kristoffer Hagen kunne gjerne tenke seg å spille høstsesongen i HamKam.FOTO: ARVE H. BLYSTAD

– Dette vil jeg ikke kommentere, sier Marius Hagen, på spørsmål om informasjonen stemmer.

Interessen finnes

For to uker siden uttalte midtbanespilleren at det var klubber i 1. divisjon som hadde vist interesse så sent som i sommer.

– Jeg har blitt glad i Hamar og ønsker å gjøre det så godt som mulig for HamKam, sa han den gangen.

Trener Kevin Knappen sier klubben forholder seg rolig.

– Det rører seg og er interesse for spillerne våres. Så lenge det ikke er noe konkret, så forholder vi oss rolig, sier HamKam-trener Kevin Knappen. Etter det HA erfarer så kommer ikke klubben til å stå i veien dersom Marius Hagen får tilbud fra andre klubber.

KRISTOFFER HØYAKTUELL

Kristoffer Hagen har trent med HamKam de siste ukene. Han kunne tenke seg å tilbringe høstsesongen i moderklubben, som han forlot før sesongen.

– For meg er det høyaktuelt å spille høstsesongen for HamKam, men jeg har andre tilbud fra klubber både i Norge og høyere nivå utenlands, sier Kristoffer Hagen.

– Kristoffer har vært med de siste ukene fordi vi tror han kan bidra. Utover det ønsker jeg ikke kommentere, sier Knappen.

Etter det HA-sporten kjenner til, skal også Rytis Leliuga være på veg vekk fra klubben. Den offensive midtbanespilleren har slitt med å overbevise og fått lite spilletid denne sesongen.

Tynset-spiller Ole Erik Midtskogen er et navn som har blitt hett koblet til HamKam denne sommeren.

– Foreløpig har vi ikke kommet lenger i samtalene med han, sier Kevin Knappen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.