15 år gamle Sander Eng Strand er et kjempetalent i både fotball og skøyter, og han har denne sesongen vært kaptein på G15-landslaget i fotball ved flere anledninger.

Torsdag signerte han under en toårsavtale med HamKam.

– Det var morsomt skrive min første kontrakt, sier han.

Unggutten forteller at det er en guttedrøm som går i oppfyllelse.

– Det har alltid vært drømmen, siden jeg var liten, å kunne spille for HamKam. Det er stort. Det har vært et mål for meg, og det er godt at det gikk i orden, forteller han.

Han forteller at han er veldig motivert og sugen på å vise seg fram neste sesong.

– Jeg vil vise hvorfor jeg har fått kontrakt. Og jeg håper jeg får vist meg litt i andre divisjon, også. Få bydd litt på meg selv, sier Eng Strand, som håper på debuten i HamKam-trøya i løpet av den neste sesongen.

– Det var forholdsvis enkelt å si ja til HamKam. Men jeg tok meg litt tenketid, så gjennom kontrakten og tenke over det. Men HamKam har alltid vært førstevalget mitt nå, forteller han.

Flere andre klubber viste også interesse for 15-åringen.

– Jeg har fått henvendelser fra et par andre klubber. Men det har ikke vært noe jeg har vurdert sterkt, sier han.

Stabæk skal være en av klubbene som viste interesse, samt klubber utenlands.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.