• Pekka Lagerblom.

 HamKam-trener Peter Sørensen håper trioen kan bidra mot Strømmen i kveld.

– Jeg håper på alle tre. Så får vi eventuelt se om det blir spill fra start, eller om de kommer inn fra benken, sier Peter Sørensen, og fortsetter:

– Sist vi prøvde Heidar igjen gikk det dårlig. Vi får ta en evaluering etter treninga lørdag.

Denne uka har det vært få på trening, og HamKam vurderte seriøst å søke om utsettelse på Strømmen-kampen. Etter en helhetsvurdering valgte Sørensen & co. å droppe søknaden.

– Jeg har aldri vært med på noe så ekstremt med skader. Det er veldig spesielt. Det er ingen tvil om situasjonen er kritisk og vanskelig, sier dansken.

Aziz Idris (se egen sak) er ikke aktuell til Strømmen-kampen på grunn av tre gule kort.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.