23-åringen fungerte godt som oppspillspunkt, og vant stort sett alle dueller mot Skeid. Etter kampen ble han belønnet med en sekser på HA-børsen, som sammen med keeper Lukasz Jarosinski var best.

– Det var moro å gjøre en god kamp der, men vi har veldig mange gode offensive spillere, og det er jevnt. Det handler om å krige om plassen på laget, og til slutt er det treneren sitt valg, sier han.

– Tatt Skeid-kampen i betraktning. Blir du ekstra skuffet om du ikke starter mot Tromsdalen?

– Skuffet blir man alltid om man ikke starter. På benken er det ikke moro å sitte, og det er kjedelig å ikke spille. Men det er treneren som tar ut laget, og jeg skal uansett være klar, sier Ole Erik Midtskogen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.