Gundersen spilte sin siste kamp for HamKam mot Ull/Kisa 19. juli og har etter den tid levd rolige dager i jakten etter å finne en ny klubb å spille for.

Etter det HA-sporten erfarer har både Hønefoss og Ull/Kisa spurt seg doe om spissen, i tillegg til Fredrikstad.

Sistnevnte er uansett det som frister mest for Gundersen. Han håper på en snarlig løsning, for å komme i gang med fotballtrening igjen.

Føler seg ønsket

- Jeg har noe på gang, og prøver å finne en snarlig løsning. Håper at noe skal skje i løpet av uka, men det vet jeg ikke riktig ennå, sier Gundersen.

Han bekrefter at det er i Fredrikstad han aller helst vil bli å finne framover.

- Jeg har jo funnet klubben som jeg ser for meg å fortsette i, og det er Fredrikstad. Det er den klubben som er mest aktuell nå, men jeg må bare vente og se. Vi er i dialog, sier han.

Fredrikstads trener, Håkon Wibe-Lund, kjenner Gundersen meget godt fra før. Begge har nemlig en fortid i Kongsvinger, der de spilte samtidig i noen år.

- Det er Håkon jeg har pratet med. Jeg har i hvert fall fått signaler om at jeg er ønsket i klubben, men det står vel på det økonomiske. Jeg har skjønt det som om klubben jobber med å hente noen ekstra krefter, sier Gundersen, som bruker sine arbeidsledige dager på å trene, fiske og å ta livet med ro.

- To muligheter

Geir Bakken er daglig leder i Fredrikstad fotballklubb. Han ønsker ikke å gå nærmere inn på mulighetene for at Gundersen ender opp i Vestfold-klubben.

- Vi gir samme svar til alle som svirrer rundt, og det er at vi ikke kommenterer angående enkeltspillere, sier Geir Bakken, og fortsetter:

- Tore Andreas kjenner jo vår trener godt. De to har pratet sammen, sier han.

På generelt grunnlag forteller Bakken likevel om situasjonen i Fredrikstad og hva som må til for at nye spillere kan kunne komme inn portene.

- Vi har nå 21 spillere på kontrakt, men ønsker i utgangspunktet 20. Dermed må enten en noen spillere bli borte, eller så må vi ha hjelp av eksterne økonomiske muskler for å hente spillere.

Etter mandagens seier over Kristiansund henger Fredrikstad for alvor med i kampen om direkte opprykk, med kun fire poeng opp til Tromsø på andreplass.

Les også
SPORT

Mange vil bort fra Strømsgodset.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.