HAMAR: Tor Rullestad arbeider med forretningsutvikling i HamKam, og nå satser han på en grønn/hvit uke som skal ende opp med HamKam-seier i den uhyre viktige kampen mot Aalesund søndag.
Vinne fotballkamper
- Alt vi driver med i HamKam, handler først og fremst om å vinne fotballkamper. Det er det som gjelder, sier Tor Rullestad.

Han har et sterkt ønske om å fylle opp Briskeby med 8.000 tilskuere søndag, og drømmen er at de fleste skal være kledd i grønt og hvitt.
Han vet at det kommer busslaster med oransje og blå Aalesund-supportere til Hamar, men har som ønske at Aalesunds farger skal drukne i grønt og hvitt.
Samtidig jobber han med å skape en grønn og hvit identitet i byen.
- Vi begynte på 90-årsjubileet med å dele ut 350 flagg til Hamars butikker, og disse flaggene ønsker vi de skal henge opp når HamKam har hjemmekamper, sier Rullestad.

Show i Hamar lørdag
- Samtidig skal vi i HamKam være med og sette farge på byen, og lørdag blir det show og underholdning foran ved Torghjørnet.

Her bys folk på ulik form for underholdning, det blir HamKam-quiz, salg av billetter og supporterutstyr.
- Vi skal lage miljø i byen, og etter formiddagstreningen kommer også spillerne våre for å delta. Vi skal samarbeide med byen på hver hjemmekamp framover, fastslår Tor Rullestad.

Talentjakt i 2009
Neste år har han tanker om å utvide konseptet med talentkonkurranser.

- Vi skal på talentjakt, finne folk som er flinke til å trikse, synge, danse - eller hva som helst. Vi satser på å ha en konkurranse lørdag før hver hjemmekamp, og vinnerne skal ha oppvisning i forbindelse med søndagskampen vår. Vi er ute etter at det skal skje noe. Vi er opptatt av gode arrangementer. Da blir det også mange tilskuere forteller Rullestad.
Han oppfordrer folk til å finne fram klær i grønt og hvitt og ikle seg disse når HamKam møter Aalesund søndag. De som er det Rullestad kaller «mest grønne og hvite», blir med i trekningen av tre sesongkort for 2009.
Drømmen hans er fullt hus og at Briskeby-publikumet er HamKams 12. spiller.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.