HAMAR: Tor Rullestad arbeider med forretningsutvikling i HamKam, og nå satser han på en grønn/hvit uke som skal ende opp med HamKam-seier i den uhyre viktige kampen mot Aalesund søndag.
Vinne fotballkamper
- Alt vi driver med i HamKam, handler først og fremst om å vinne fotballkamper. Det er det som gjelder, sier Tor Rullestad.

Han har et sterkt ønske om å fylle opp Briskeby med 8.000 tilskuere søndag, og drømmen er at de fleste skal være kledd i grønt og hvitt.
Han vet at det kommer busslaster med oransje og blå Aalesund-supportere til Hamar, men har som ønske at Aalesunds farger skal drukne i grønt og hvitt.
Samtidig jobber han med å skape en grønn og hvit identitet i byen.
- Vi begynte på 90-årsjubileet med å dele ut 350 flagg til Hamars butikker, og disse flaggene ønsker vi de skal henge opp når HamKam har hjemmekamper, sier Rullestad.

Show i Hamar lørdag
- Samtidig skal vi i HamKam være med og sette farge på byen, og lørdag blir det show og underholdning foran ved Torghjørnet.

Her bys folk på ulik form for underholdning, det blir HamKam-quiz, salg av billetter og supporterutstyr.
- Vi skal lage miljø i byen, og etter formiddagstreningen kommer også spillerne våre for å delta. Vi skal samarbeide med byen på hver hjemmekamp framover, fastslår Tor Rullestad.

Talentjakt i 2009
Neste år har han tanker om å utvide konseptet med talentkonkurranser.

- Vi skal på talentjakt, finne folk som er flinke til å trikse, synge, danse - eller hva som helst. Vi satser på å ha en konkurranse lørdag før hver hjemmekamp, og vinnerne skal ha oppvisning i forbindelse med søndagskampen vår. Vi er ute etter at det skal skje noe. Vi er opptatt av gode arrangementer. Da blir det også mange tilskuere forteller Rullestad.
Han oppfordrer folk til å finne fram klær i grønt og hvitt og ikle seg disse når HamKam møter Aalesund søndag. De som er det Rullestad kaller «mest grønne og hvite», blir med i trekningen av tre sesongkort for 2009.
Drømmen hans er fullt hus og at Briskeby-publikumet er HamKams 12. spiller.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00