Ottestad-gutten Simen Bolkan Nordli spilte seg til fast plass, og han fikk mye ros sist sesong.

Les også: Forberedt på å måtte krige om plassen

Nå vil 17-åringen, som har unnagjort en god treningsvinter, rykke opp med HamKam. Og Nordli vil ikke bare være en i mengden – han vil opp og fram.

– Jeg ønsker å kunne bidra i enda større grad på banen. Målet er helt klart å rykke opp, og jeg ønsker å score flere mål enn hva jeg gjorde i fjor, sier Nordli til HA-sporten.

trent godt

Nordli er fornøyd med grunnlaget han har fått lagt.

Les også: Hamkam har ikke tapt på 22 kamper

– Det har vært en fin vinter for meg. Jeg ble skadet på slutten av sesongen i fjor, og det gjorde at jeg kunne trene en del fysiske økter. Da vi begynte å trene med laget, hadde jeg trent intervalløkter annenhver dag, forteller han.

Men det er ikke bare HamKam som har fått se unggutten i fri utfoldelse i løpet av vinteren. Han og Nicholas Mickelson var i København og viste seg fram for juniorlaget deres i januar.

– De var veldig positive til både meg og Nicho da vi var der borte. De ga meg ros for at jeg var flink til å komme inn i boksen, og at jeg kunne gjøre ting på små flater, sier han

landslagsaktuell

17-åringen holdt på å komme med på G18-landslaget i vinter.

– Jeg fikk beskjed at jeg var med på laget, men så kom en skadet spiller - som til vanlig er med - tilbake. Og da røk plassen, sier han.

Selv om beskjeden var kjedelig å få, er han klar for å kjempe om en plass i troppen.

– Dersom jeg ikke er blant de 20 beste, er jeg ikke god nok. Og da må jeg bare jobbe hardere for å komme med. Mitt individuelle mål er å komme med og få en samling i løpet av sesongen.

Knappen-ros

Mens tidligere HamKam-trener Kent Bergersen var sparsom med mulighetene til unge Nordli, valgte Kevin Knappen å bruke ham i langt større grad.

– Jeg likte med en gang det jeg så fra Simen, og det var lett for meg å gi ham tillit, sier Knappen, som er fornøyd med utviklingen til balltalentet.

– Simen har utviklet seg mye, og han er nesten som en ny spiller å regne denne sesongen. Det er mye som tyder på at Simen kan bli en leder for oss på banen, men fortsatt handler det om å utvikle seg best mulig, og det handler om å fortsette å bygge kropp, sier Knappen.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00