Den tidligere Molde- og Hønefoss-spilleren Madiou Konate skal trene med HamKam de nærmeste dagene. 32-åringen fra Senegal har blant annet spilt for Al-Ittihad Aleppo i Syria de siste årene.

Konate er ikke en spiller som Peter Sørensen har plukket ut. Han kommer på prøvespill fordi han har hatt en avtale med HamKam om det fra tidligere. Derfor er nok han avhengig av å imponere stort for å gjøre seg aktuell for en kontrakt.

Etter det HA-sporten forstår har Sørensen selv en solid liste med spillere han ønsker å teste. På den listen skal det være både norske og danske spillere.

Ny situasjon av Godset

I tillegg vet vi at Thomas Lehne Olsen er en spiller HamKam ønsker veldig gjerne at skal komme tilbake på en leieavtale.

Den tidligere HamKam-spissen har slitt med spilletid i Strømsgodset, men han scoret i cupmatchen mot Tromsdalen da Godset ble slått ut av 3. runde.

Det er ingen hemmelighet at Thomas fortsatt har et stort hjerte for HamKam. Han skal også i flere uformelle sammenhenger han snakket om at det ville vært moro å spille for HamKam igjen.

Spørsmålet er rett og slett om Godset vil slippe han til HamKam. Det spørsmålet ble ikke mindre åpent av at Ronny Deila i går ble ansatt som manager i Celtic.

Thomas Lehne Olsen selv tror det er positivt for hans del at David Nielsen blir ny hovedtrener i Godset.

- Det er i hvert fall ikke negativt. Jeg har fått mange positive tilbakemeldinger fra David i det siste. Jeg synes han er en kul trener, sier storebror Lehne Olsen, som mener HamKam må ta kontakt med Godset hvis de ønsker å få til en avtale.

HamKam har også forhørt seg om Emil Dahle, men der skal spilleren selv være lunken til en retur siden han ønsker å gi seg selv mer tid i forhold til å spille seg inn i Stabæks ellever.

Mandag gjester Ull/Kisa Briskeby, og det er en av de kampene HamKam selv har sagt de må vinne for å sette seg i en god nok posisjon til å berge plassen i høstsesongen.

- Vi trenger en seier nå. Vi skal virkelig kjempe for poengene, sa Aziz Idris til HA-sporten i går.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.