HamKam deler sisteplassen på tabellen med Ull/Kisa etter at det ble nytt tap i 1. divisjon med 0-2 mot Ranheim torsdag.

De fikk en tung start på kampen da eks Kamma-spiller Are Tronseth stanget inn 1-0 for trønderne etter innlegg fra høyre da kun seks minutter var spilt.

Grønnbuksene slet med å skape noe som helst da de jagetutligning, og fikk det tungt også videre utover i kampen. Til pause ledet Ranheim fortjent 1-0.

Andreomgang startet på ingen måte bedre for HamKam enn den første. Fire minutter ut i omgangen, i det 49. spilleminuttet, dukket nemlig Asgeir Snekvik opp og dundret inn 2-0 for Ranheim.

Tungt ble dermed tyngre for Kamma, som prøvde alt for åspille seg tilbake inn i kampen. Ungguttene på benken ble kastet inn for å snu kampen, men heller ikke de klarte å utmanøvrere Ranheims bakre rekker.

Etter hvert hevet hamarsingene spillet sitt og satt Ranheim tidvis under press. Likevel uten å komme seg til målsjanser.

Ved sluttsignalet sto HamKam registrert med én målsjanse.

Svein Inge Haagenrud var naturligvis misfornøyd med å tape kampen, men etter kampen valgte han heller å se framover. 

- Vi har ikke tid til å deppe over dette, sier Haagenrud til HA-sporten. 

Ranheim vant 2-0 til slutt og klatret dermed på tabellen. Mens det for HamKams del kun kan gå én veg nå.

Nemlig oppover. 

Hadde det ikke vært for HamKams sisteskanse Lars Øvernes kunne det fort sett enda styggere ut for Kamma. 

- Dette var et langt steg tilbake fra Tromsø-kampen, sier Øvernes, som vartet opp med flere klasseredninger som holdt HamKam inne i kampen. Spesielt i førsteomgang. 

John Anders Rise mente det var fortjent at Ranheim fikk med seg alle poengene fra kampen, uansett om han ikke ble voldsomt imponert over motstanderne.  

- Ranheim var ikke veldig gode, men bedre enn oss, sukket Kamma-veteranen. 

Søndag får HamKam sin første mulighet til å rette på noe av inntrykket da Bryne kommer på besøk på Briskeby. 


FØR KAMPEN

HamKam har mulighet til å revansjere tapet i Tippeliga-kvalifiseringen i fjor da Ranheim er motstander igjen i kveld. 

Men skader gjør det verre for HamKam-trener Svein Inge Haagenrud å manøvrere laget. 

Tore Andreas Gundersen sliter med krampe i hofteleddsbøyeren og er ikke med til Trondheim sammen med resten av laget. 

Det skal dog ikke være mer alvorlig enn at han kommer til å være klar for spill igjen til neste kamp.

Diamant

HamKam-treneren har fått kabalen til å gå opp ved å legge om til en diamant på midtbanen sammen med to spisser. 

HamKam (4-1-2-1-2): Lars Øvernes - John Anders Rise, Håkon Aalmen, Christophe Psyché, Heidar Geir Juliusson - Aziz Idris - Kristoffer Hagen, Viktor Adebahr - Pekka Lagerblom - Ibrahim Fofanah, Magnus Sylling Olsen. 

Pekka Lagerblom som i utgangspunktet var tiltenkt en plass i midtforsvaret, spiller altså bak spissene i dagens oppgjør.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.