• FORLATER HAMKAM: Aziz Idris er, etter det HA erfarer, for tiden på prøvespill i danske Silkeborg. FOTO: Fredrik Hubred Hagen

Aziz Idris var en sjelden klippe på HamKams midtbane tidlig i vår. Etter at skademarerittetetet nådde nye høyder midt i vårsesongen, ble ghaneseren trukket ned i en uvant stopperposisjon.

Selv om Idris har gjort et par fæle feil i midtforsvaret, senest før Ull/Kisas 2-0-scoring lørdag, er Kamma-trener Svein Inge Haagenrud full av lovord.

- Aziz Idris har vært en av våre beste spillere i vår. Han har bidratt med mye positivt både på og utenfor banen, sier Haagenrud.

I Silkeborg

Mandag formiddag var Idris ikke å se på HamKams trening. HA erfarer at den råsterke midtbanemannen er på prøvespill i den danske Superliga-klubben Silkeborg, som møtte Ståle Solbakkens FC København denne helga.

Selv om oppholdet i Silkeborg ikke nødvendigvis resulterer i noen kontrakt, bekrefter Haagenrud at Idris uansett forsvinner fra HamKam i sommer.

- Det er kjedelig å miste ham, og vi kommer til å savne ham, men sånn er dessverre situasjonen i HamKam nå. Idris har nok flere tilbud, sier Haagenrud.

Søndag tar HamKam imot Ranheim på Briskeby. Om Idris fortsatt er HamKam-spiller da, kan ikke Haagenrud si sikkert

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00