• FORLATER HAMKAM: Aziz Idris er, etter det HA erfarer, for tiden på prøvespill i danske Silkeborg. FOTO: Fredrik Hubred Hagen

Aziz Idris var en sjelden klippe på HamKams midtbane tidlig i vår. Etter at skademarerittetetet nådde nye høyder midt i vårsesongen, ble ghaneseren trukket ned i en uvant stopperposisjon.

Selv om Idris har gjort et par fæle feil i midtforsvaret, senest før Ull/Kisas 2-0-scoring lørdag, er Kamma-trener Svein Inge Haagenrud full av lovord.

- Aziz Idris har vært en av våre beste spillere i vår. Han har bidratt med mye positivt både på og utenfor banen, sier Haagenrud.

I Silkeborg

Mandag formiddag var Idris ikke å se på HamKams trening. HA erfarer at den råsterke midtbanemannen er på prøvespill i den danske Superliga-klubben Silkeborg, som møtte Ståle Solbakkens FC København denne helga.

Selv om oppholdet i Silkeborg ikke nødvendigvis resulterer i noen kontrakt, bekrefter Haagenrud at Idris uansett forsvinner fra HamKam i sommer.

- Det er kjedelig å miste ham, og vi kommer til å savne ham, men sånn er dessverre situasjonen i HamKam nå. Idris har nok flere tilbud, sier Haagenrud.

Søndag tar HamKam imot Ranheim på Briskeby. Om Idris fortsatt er HamKam-spiller da, kan ikke Haagenrud si sikkert

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.