Det er Flisa som presenterte nyheten i ettermiddag.


«Vi i Flisa Fotball kan stolt presentere at Tore Andreas Gundersen igjen er klar for Flisa Fotball!


Den tidligere KIL, LSK, Lyngby, Dynamo Dresden, Nybergsund, HamKam og Ull/Kisa - spilleren skrev i dag under på papirene som gjør han til Flisaspiller ut 2015-sesongen.

Vi har hatt en jevn og god dialog med Tore helt siden en kneskade gjorde at han valgte å ta en pause fra fotballen etter fjorårssesongen. Han har vært positiv til spill for oss hele veien og etter at operasjon og opptrening nå har vært vellykket trer han nå på seg den blå og hvite drakta igjen.

Vi i Flisa Fotball setter enormt stor pris på at spillere som har utviklet seg til å kunne leve av fotballen kommer tilbake og bidrar slik Tore Andreas gjør nå», skriver klubben på Facebook.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.