Naturligvis går det hardt inn på HamKam-spillerne, som har sett langt lysere tider tidligere. 

- Det er tungt, sier Tore Andreas Gundersen, som kun ser framover fra nå av. 

- Må jobbe sammen

For mange er det vanskelig å se en veg ut av sumpa. Gundersen mener det er enkle ting som skal til før HamKam begynner å plukke poeng igjen. 

- Vi må bare stå på og kjempe sammen. Bare å jobbe på videre enkelt og greit, sier han. 

Etter de første 45 minuttene hadde det ikke vært noe å si på om HamKam hadde ledet. I stedenfor var det Bryne som kunne gå i garderoben med en 1-0-ledelse. 

- Jeg synes vi skaper mer enn nok til å score mål. Men det vil seg liksom ikke helt, sier han. 

Han kan fortelle om en stemning etter kampen han helst skulle vært foruten. 

- Vi tapte kampen, og stemningen i garderoben etter kampen var deretter.

Har riktig innstilling

Likevel mener han det ikke er noe i vegen med lagets innstilling, selv om det har gått på tverke de seks første seriekampene. 

- Innstillingen innad i laget er der den skal være synes jeg. Det tar vi med oss videre. Men det er klart at vi ikke tåler å vente så lenge før vi må begynne å plukke poeng igjen, sier en meget skuffet Tore Andreas Gundersen til HA-sporten etter kampen. 

Onsdag kan oppturen komme da Nybergsund er motstander i cupen. I en oppkjøringskamp før sesongen banket Kamma Sundet 4-2. Da scoret nettopp Gundersen alle fire målene for HamKam. 

Fakta

HamKam-Bryne

0-1 Oddbjørn Skartun (41), 0-2 Skartun (86)

Gule kort:  

HamKam: Magnus Sylling Olsen, Viktor Adebahr.

Bryne: Marius Lode, Sabri Khattab

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.