Etter ti minutter måtte Fredrik Sjølstad foralte banen, og trener Kent Bergersen var nødt til å bytte. Mange trodde nok det var Jonas Tekle som sto først i køen, men Bergersen valgte en debutant: Mikkel Gran Frankmo.

Unggutten viste frem fint blikk, gode pasninger og noen lekre detaljer med ballen.

- Mikkel var vår beste i dag. Han er den eneste som gjør en god kamp, sa Kent Bergersen.

fornøyd debutant

- Det var artig å få debuten nå. Men det var synd at vi ikke klarte å vinne kampen, sier junioren.

Midtbanespilleren mener HamKam ikke er tøffe nok offensivt.

- Vi er ikke tøffe nok i boksen, vi vil ikke score. Det er mangel på målteft, sier Gran Frankmo.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.