I et fullsatt Gregers samlet HamKam-folket seg for et vorspiel før sesongen 2014 sparkes i gang om en drøy uke.
Med Remo J. Sjonfjell som konferansier for aften, ble først hver spiller pluss støtteapparat presentert oppe på scenen, der de fikk sagt noen ord hver.
«Jeg vil utvikle meg å bli en så god fotballspiller som mulig», var en gjenganger blant spillerne på spørsmål om hver enkeltes mål om sesongen.
For lagets del gjaldt som regel «Vi skal gjøre alt for å komme så høyt vi bare kan».
Christian Wirstad og Aziz Idris var unntakene.
- Jeg skal danke ut idris og Adebahr, sa 18-årige Wirstad med et lurt smil rundt munnen.
- Vi skal vinne serien, signaliserte Idris.
Bandet «FFF» avrundet sekvensen ved å framføre sin nye sang «Kamma i hjertet mitt».
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.