HAMAR: Etter en til dels jevntspilt første omgang, satte HamKam på et gir til. Det var nok til at Nordre Land ble statister i andre omgang.
God 16-åring
Det er mange unggutter som vil vise seg fram, når de først får sjansen, med flere A-spillere på laget. Mats Kristiansen (16) var en av dem. Fra sin sentrale midtbaneposisjon, spilte han en god kamp. Etter 14 minutter fikk han ballen på 20 meter, og skjøt lærkula rett i vinkelen. Bedre kan det ikke gjøres. I tillegg til målet, brukte han innsiden av hodet i de fleste situasjoner.
Plaku bedre og bedre
Sebino Plaku som ennå ikke har spilt på A-laget, nærmer seg storformen. I går var han piggere enn på lenge, og jobbet godt i de 82 minuttene han spilte.

Ett mål, godt spill og flere gode skudd, gjør at han børe være med i diskusjonen om en plass på A-laget.
Med Juha Pasojas tredje gule kort i søndagens kamp mot Lillestrøm, åpner det for spill på Knut Henry Haraldsen eller Frode Bjørnevik. Deres prestasjoner i gårsdagens kamp var rimelig like, så treningene framover, kommer til å avgjøre hvem som starter mot Vålerenga.

fotballfakta
Terningkast 4.
HamKam - Nordre Land 4-1 (1-1)
Børstad kunstgress. Seriekamp i 3. divisjon avdeling 7.
60 tilskuere.
Mål: 1-0 Mats Kristiansen (14), 1-1 Tore Berglund (38), 2-1 Sebino Plaku (52), 3-1 Kjetil Martinsen (53), 4-1 Pål Strand (60), 4-2 Frank Sveum (88).
Ingen gule kort.
Dommer: Jan Birger Hammerdal, Faaberg.
HAMKAMs LAG (4-4-2): Dyre Schjerve - Joakim Johansen, Knut Henry Haraldsen, Frode Bjørnevik, Lars E. Wien - Niklas Solhaug, Truls Hagen, Mats Kristiansen, Pål Strand - Sebino Plaku (Morten Meland fra 82.), Kjetil Martinsen (Christopher Snekkervik fra 70.)
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.