HAMAR (HA): For Bodø/Glimt-treneren, Jan Halvor Halvorsen, er det ett fett hvem som rykker opp i eliteserien.

Hans ønske er å avslutte sesongen med stil mot Stabæk. Jan Halvor Halvorsen opplever å få telefoner fra Stabæk, Ulsteinvik og Hamar i disse dager.

Spørsmålet er hvem han ønsker skal ta følge med Glimt til eliteserien foran søndagens avgjørende runde.

– Og er Bodø/Glimt utladet etter at opprykket for lengst er sikret og etter at de banket Kongsvinger 8-0 sist helg?

– Nei, det er vi ikke, fastslår den rutinerte treneren.

– Vi er i veldig bra form for tiden og har ingen skader i stallen. Det er fem runder siden opprykket vårt ble klart. Etter det gikk vi på to tap, men nå er vi tilbake, og gleder oss til å møte Stabæk.

– Gjør det vi kan

Kampen mot Stabæk er en slags seriefinale mellom eneren og toeren uten at den betyr annet enn prestisje for Glimt.

– Betyr det noe å vinne en slik kamp?

– Vi ønsker å vinne alle våre kamper, og har stått på i hele år for det, sier Halvorsen.

Etter kalasseieren over Kongsvinger understreket han i et intervju med Glimt-tv betydningen av å prøve å fullføre en fantastisk sesong med seier mot Stabæk.

– Neste års stall skal styrkes, og det betyr at noen spillere skal inn og noen skal ut. Vi har spillere som ønsker å vise seg fram, fastslår Jan Halvor Halvorsen.

At Glimt-trener har et godt forhold til Vegard Skogheim er ikke tema denne helgen.

– Vårt fokus ville ha vært det samme uansett hvem som hadde ligget an til opprykk, og hvilke lag som rykker opp, spiller ingen rolle for oss. Det blir veldig spennende både i topp og bunn av tabellen, og det viktigste for alle lag er å ha fokus på seg selv, mener Glimt-treneren.

Akkurat det ga også HamKams Vegard Skogheim klart uttrykk for da vi spurte kom til å ta en prat med Halvorsen før helgen.

– Nei, det kommer jeg ikke til å gjøre. Vi må ha fokus her, og ikke i Bodø. Det er ingen lag som kan hjelpe oss hvis vi taper selv. Og vinner vi, er vi garantert fjerdeplass og hjemmekamp i den første kvalikrunden. Det er i utgangspunktet det vi spiller om, og det er befriende å ha sikret kvaliken allerede før siste serierunde.

– Så har det skjedd større undere i verden enn at både Stabæk og Hødd kan tape, og selv om Stabæk kan slå Glimt, er Bodø/Glimt i utgangspunktet et bedre lag, mener Vegard Skogheim.

 

 

 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.