HamKams nummer åtte har hatt en skadefri oppkjøring for første gang på så lenge han selv kan huske.
På trening scorer Gundersen bøttevis med mål, og i går noterte han seg for fire fulltreffere da Nybergsund ble et par hakk for små. Flisa-gutten er optimist foran den kommende sesongen.

Skadefri

Fjoråret ble ikke optimal for spissen, som kun scoret fem ganger i 1. divisjon.
- I oppkjøringen til denne sesongen har jeg gått skadefri hele tiden. Det har gitt meg muligheten til å jobbe slik jeg burde på treninger. Jeg har lagt et godt grunnlag for sesongen. Både jeg og laget er i rute for en god sesong, sier Tore Andreas Gundersen.
I kampene på La Manga måtte han finne seg i å havne utenfor startoppstillingen. Mot Nybergsund spilte han fra start, og viste seg tilliten verdig.
- Jeg har større mål enn bare å ha en plass i laget. Jeg skal være med å bidra, sier Gundersen bestemt.

Fornøyd Skogheim

Vegard Skogheim var fornøyd med en hel del i 4-2-seieren over Nybergsund.
Spesielt Tore Andreas Gundersen.
- Gundersen gledet meg selvsagt veldig, sier Vegard Skogheim.
- Det er bra for ham og bra for laget at han scorer mye mål. Mot Sundet var han flink til å komme i riktig posisjon i riktig tid. Han har jobbet hardt på trening, og hvis han fortsetter med det vil målene fortsette å komme, sier Skogheim.
Hovedpersonen selv kan ikke huske sist han scoret fire mål i én og samme kamp.
- Nei, jeg husker ikke det. Denne kampen ga meg et skikkelig løft. Som spiss trenger jeg selvtillit for å score mål, og jeg skaffet meg mer av det i dag. Så må jeg opprettholde formen til alvoret begynner, sier han.

Nybergsund sjanseløse

HamKam gikk ut i hundre og ga Nybergsund bakoversveis. Etter ni minutter scoret Tore Andreas Gundersen og Kamma sitt første mål, og i det 18. spilleminutt la de på til 2-0.
Erik Brenden reduserte til 2-1 før Gundersen scoret to strake til 4-1. Sundet fikk et trøstemål mot slutten slik at resultatet altså endte 4-2 til HamKam.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.