Ull/Kisa åpnet kampen best, men det var HamKam som skapte de største mulighetene. Marius Hagen, Saihou Jagne og Valentin Blaka hadde vært sin sjanse, og størst var muligheten til Hagen.

Han fikk ballen på 12-13 meter, dro seg fri og skjøt et hardt skudd. Målvakten fikk akkurat en hånd på ballen og slo den over tverrliggeren.

Etter 28 minutter scoret Ull/Kisa på en feilpasning fra Emil Holst. Keeperen spilte kula ut, men traff kun Ole Kristian Langås. Han fikk sette ballen inn fra rundt 25 meter. En skikkelig brøler fra Holst.

-Vi spiller bra i de første 60 minuttene, men blir slitne og spiller bort ballen for enkelt, sier Bergersen, som skryter av Lehne Olsen.

- Henrik spiller bra på midten, og han var god så lenge han orket.

Aas-scoring

Det tok ikke lang tid før Ull/Kisa doblet sin ledelse. Den tidligere Eidsvold Turn- og Kongsvinger-spilleren Christian Aas klemte ballen inne fra om lag 12-13 meter da han fikk stå umarkert i boksen. 

Fem minutter før slutt satte vertene inn sin tredje for dagen, og vanskelig gikk til umulig for gjestene. Langås fikk curle ballen ned i det lengste hjørnet.

- Det er skuffende at vi slipper inn tre mål. Forsvaret er den lagdelen som har spilt lengst sammen, og da er det for dårlig å slippe til tre mål, sier Bergersen.

før kampen:

Klokka 13.00 ble kampen mellom Ull/Kisa og HamKams sparket i gang

HamKam har fått flere spillere tilbake fra skader, og det gleder Kent Bergersen seg over.

- Det er godt for oss å få tilbake spillere. Det gjør at vi kan stille med det laget vi håper å kunne bruke etter hvert, sier han.

Assistenttrener Tom Jacobsen håper at laget kan spille sitt eget spill.

- Vi håper å beholde ballen, men er forberedt på å måte løpe mye uten ball. Da må vi løse det så godt som mulig, sier han.

HamKams lag (4-4-2): Emil Holst.

Truls Jevne Hagen, Francois Yabre, Tobias Ødegård, John Anders Rise.

Rytis Leliuga, Marius Hagen, Henrik Lehne Olsen, Nicholas Mickelson.

Sahiou Jagne, Valentin Blaka.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.