HamKam - Hønefoss 4-0 etter ekstraomganger

Kevin Knappen var lettet etter at Hønefoss - til slutt - ble senket med store sifre.

- Det er alltid godt å vinne, men det er ingen tvil om at vi skal avgjøre tidligere. Det å score, sitter langt inne for oss. Jeg vet ikke hvor ange fete sjanser vi har, men det er helt vanvittig, sier Knappen til HA-sporten.

- Det blir et mentalt spill utover i kampen, for det er viktig ikke å gi bort noen sjanser, sier han.

Ole Erik Midtskogen, som scoret to mål fra sin innbytterplass, var glad etter matchen.

- Det er deilig å vinne disse kampene. Det er en lettelse, sier han.

HamKam har slitt med uttellingen foran mål den siste tiden.

I kveld slet laget igjen med det samme problemet i løpet av de første 90 minuttene, men så var det full ketchup-effekt i ekstraomgangene.

Sjansesløseri

Det sto 0-0 etter de første 45 minuttene på Briskeby.

HamKam dominerte omgangen totalt, men uten å klare å overliste en god Alexander Pedersen i gjestenes bur.

Abukar Ibrahim, Aron Lønnum og Ivar Sollie Rønning (2) brente store muligheter i løpet av de første 45 minuttene.

Da omgangen var på overtid, dro Marko Jankovic på seg sitt andre gule kort for kvelden, og dermed må Hønefoss spilte med én mann mindre.

Samme spor

Andreomgangen var lik som den første: HamKam presset og presset, men uten å få ballen i mål.

Da 90 minutter var passert og dommer Ole-Alexander Ekeli Valen hadde blåst i fløyta, var trener Kevin Knappen rasende mens han snakket med spillerne.

Og det hjalp tydeligvis, for i løpet av ti minutter hadde vertene scoret to mål i den første ekstraomgangen: Først scoret innbytter Ole Erik Midtskogen et flott mål da han var sterk i feltet, før Orri Sigurdur Omarsson doblet ledelsen minutter senere.

Johnn Buduson skaffet straffe tidlig i den andre ekstraomgangen, men skjøt i stolpen og ut.

Litt senere fikk han en flott pasning fra Aron Dønnum, som han satte i nettaket. 

Ole Erik Midtskogen fikk en gavepakke av målvakt Pedersen da han snudde ryggen til og ble truffet i rumpa. Dermed scoret Kamma fire mål i løpet av 30 giftige minutter. 

HamKams lag (4-2-3-1): Marco Priis Jørgensen - Truls Jevne Hagen, Lars Brotangen, Orri Sigurdur Omarsson, Ruben Alegre - Markus Solbakken (Johnny Buduson), Kristian Lønstad Onsrud - Aron Dønnum, Ivar Sollie Rønning (Petter Vaagan Moen fra 81.), Simen Bolkan Nordli (Ole Erik Midtskogen fra 70.) - Abubakar Aliyu Ibrahim.

Benken: Lukasz Jarosinski, Morten Renå Olsen, Petter Vaagan Moen, Ole Erik Midtskogen, Ådne Midtskogen, Johnny Buduson, Peder Nersveen. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.